19.5 C
Craiova
sâmbătă, 8 iunie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Camion cu 9.900.000 de țigarete nedeclarate, descoperit la Turnu Măgurele

(VIDEO) Camion cu 9.900.000 de țigarete nedeclarate, descoperit la Turnu Măgurele

-

Poliţiştii de frontieră din Turnu Măgurele au descoperit, în remorca unui ansamblu rutier, 9.900.000 de ţigarete, fără marcaje fiscale.

În PTF Turnu Măgurele s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, un bulgar de 65 ani, conducând un ansamblu rutier înmatriculat în Bulgaria.

Polițiștii de frontieră împreună cu inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal Turnu Măgurele-Direcția Regională Vamală Craiova au procedat la efectuarea unui control amănunțit asupra mijlocului de transport. Astfel, a fost descoperită, în remorca ansamblului rutier, o cantitate impresionantă de țigarete nedeclarate și fără timbru fiscal.

Camionul și bunurile descoperite au fost duse la sediul Biroului Vamal Slatina, județul Olt. În urma inventarierii a rezultat cantitatea totală de 9.900.000 de țigarete (495.000 de pachete). Valoarea estimată a țigărilor se ridică la 13.612.500 de lei.

Șoferul a declarat faptul că este angajatul firmei de transport și nu are cunoștință despre existența țigaretelor.

Țigaretele au fost ridicate în vederea confiscării de către lucrătorii vamali. Ansamblul rutier a fost indisponibilizat la sediul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Teleorman. Polițiștii de frontieră efectuează cercetării sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Citește și: Râmnicu Vâlcea: Zilele Porților Deschise la o nouă creșă modernă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Egalul deznădejdii! Doamne ajută, Edi, la Euro!

După un 0-0 cu Bulgaria, naționala României încheie jocurile...

ȘTIRI GdS