30.5 C
Craiova
joi, 6 iunie, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialeGothaer Fahrzeugtechnik îşi extinde echipa de sudori din Craiova

Gothaer Fahrzeugtechnik îşi extinde echipa de sudori din Craiova

Compania germană Gothaer Fahrzeugtechnik (GFT) Craiova îşi măreşte echipa de sudori pentru construcţii din tablă şi ţevi. Firma oferă multiple beneficii şi oportunităţi, inclusiv şcolarizare plătită. Însă probabil cel mai important atu îl reprezintă stabilitatea locului de muncă şi mediul profesionist de lucru, în cadrul unei companii cu reputaţie excelentă pe plan internaţional, cu clienţi în Germania, America şi Japonia.

Multiple beneficii pentru angajaţi

Persoanele care vor fi angajate vor primi, pe lângă salariul fix în funcţie de nivelul de pregătire, şi bonusuri de performanţă. Beneficiile cuprind decontare transport, primă pentru fiecare nou angajat adus în companie, contract pe perioadă nedeterminată.

Compania se concentrează pe mărirea echipei de specialişti în sudarea MIG-MAG a construcţiilor din tablă şi ţevi, din oţeluri cu structură fină şi rezistenţă înaltă, sudarea ansamblurilor complexe conform specificaţiilor tehnice, cu dexteritate şi siguranţă în aplicarea tehnicii cu mai multe straturi pentru materiale cu grosimi mari şi cu o atitudine profesionistă la locul de muncă.

Oportunitate pentru dezvoltarea profesională într-o companie cu experienţă

Însă GFT subliniază că toate competenţele necesare vor fi facilitate în şcoala din cadrul companiei. Pentru aplicarea la posturile disponibile sunt necesare aptitudini de bază şi experienţă practică anterioară. Această etapă de recrutare le este, aşadar, dedicată, tuturor celor care sunt pregătiţi şi dispuşi să se dezvolte profesional şi să asimileze noi cunoştinţe în domeniul sudurii, într-o companie cu experienţă îndelungată în domeniu.
Cei interesaţi de oportunitatea oferită de GFT Craiova pot obţine mai multe informaţii la numărul de telefon 0753093008 şi pot aplica la email [email protected].

Despre GFT

Numele Gothaer Fahrzeugtechnik este recunoscut pe plan mondial în domeniul sudurilor, printre clienţii din portofoliul companiei numărându-se Liebherr, Terex, Tadano sau Manitovoc. Firma deţine toate certificările necesare şi tehnologii de sudură de ultimă oră, fiind o alegere sigură atât pentru lucrări de anvergură, cât şi pentru proiecte mici. Compania numără aproximativ 200 de angajaţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS