Dolj: Elevii din Calafat au învăţat prin jocuri şi ghicitori principalele reguli de circulaţie

Autori


Centrul Civic din municipiul Calafat a fost astăzi gazdă unei activităţi prin care s-a urmărit învăţarea, prin joc şi ghicitori, a principalelor reguli de circulaţie.

Poliţia Calafat şi Clubul de carte au invitat la această activitate elevi ai şcolii din municipiul Calafat care au putut împrumuta din biblioteca amplasată în aer liber cărţi şi albume.

Evenimentul a promovat cartea, iar prin concursuri interactive de lectură pentru copii, teatru stradal şi dans micuţii participanţi au demonstrat spectatorilor şi trecătorilor faptul că astfel de activităţi sunt utile pentru formarea lor în viaţă şi pentru a face diferenţa între ceea ce este bine şi ceea ce este rău.


Unii dintre participanţi chiar au donat cărţi pentru mai mulţi copii instituţionalizaţi într-un centru din Calafat.

Că de obicei, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Calafat au fost prezenţi şi le-au citit copiilor câteva ghicitori special făcute pentru a avea răspunsuri şi completări ale legislaţiei rutiere, iar Şcoală de dans Pinky Dance Studio a avut un moment special pregătit, fiind vorba despre un dans şi o piesă de teatru.


Comenteaza acum

Alte stiri

19 aprilie 2018

Minor agresat de alţi copii la Calafat

Poliţiştii din Calafat au demarat cercetările după ce un minor a fost agresat de alţi copii. Oamenii legii s-au sezizat din oficiu după ce a apărut pe o reţea de socializare un filmuleţ cu această agresiune. S-a întocmit dosar penal

Sumarul ediției de sâmbătă, 21 aprilie 2018

Top