20.6 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţi: Bărbat rănit într-un accident de muncă

Mehedinţi: Bărbat rănit într-un accident de muncă

Un bărbat în vârstă de 46 de ani din Drobeta Turnu Severin, a fost rănit în această după-amiază într-un accident de muncă produs pe platforma Combinatului de prelucrare a lemnului CILDRO SA din municipiu.

Primele informaţii furnizate de pompierii care au fost chemaţi la faţa locului arată că bărbatul a căzut de la o înălţime de trei metri. Victima a fost preluată de un echipaj din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Mehedinţi şi transportat la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin.

„Un pacient în vârstă de 46 de ani, care în urma căderii de la înălţimea de trei metri a suferit un traumatism cranian cu hematom şi otoragie dreaptă. I-am acordat primele îngrijiri medicale şi l-am transportat în Unitatea de Primiri Urgenţe. Starea lui este stabilă, este agitat, prezintă dureri dar este stabil hemodinamic şi respirator”, a declarat medicul Marin Iorga din cadrul SJA Mehedinţi.
Victima urmează să fie supusă unor investigaţii suplimentare, întrucât medicii suspectează că acesta ar avea şi o fractură de bază de craniu, în acest caz urmând să fie trimis la un spital din Bucureşti.
Bărbatul se afla în timpul orelor de program când s-a produs accidentul, o comisie internă întrunită la nivelul firmei la care era angajat urmând să facă o anchetă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS