15 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn preot a murit, iar altul a fost rănit grav într-un accident provocat de un băiat de 18 ani fără permis

Un preot a murit, iar altul a fost rănit grav într-un accident provocat de un băiat de 18 ani fără permis

Un preot a murit, iar altul a fost rănit grav, marți, în urma unui accident provocat de un tânăr de 18 ani, fără permis de conducere. Acesta conducea o mașină pe care o cumpărase chiar azi.

Doi preoți care slujesc în localitatea Costești au fost implicați în această după-amiază într-un accident care a avut loc pe drumul judeţean 703B, în oraşul Costeşti, în cartierul Zorile.

Cei doi preoți, I.G și A.M, aveau 44, respectiv 46 de ani. Unul dintre ei slujea la Biserica Zorile, iar celălalt la Biserica Telești. Accidentul a fost provocat de un băiat de 18 ani, din Telești.

Tânărul fără permis și autovehiculul în care se aflau preoții aveau aceeași direcție de mers. Tânărul ar fi intrat în depășire, moment în care, cel mai probabil, a văzut că îi vine altă mașină din față. A încercat să intre înapoi pe bandă, însă acolo a lovit mașina în care se aflau preoții, care a intrat într-un cap de pod. Șoferul fără permis s-a răsturnat în șanț, la doar câțiva metri distanță de locul în care a avut loc impactul. 

Ambele mașini au fost complet distruse.

Unul dintre preoți, pasager în mașină, a murit pe loc

Pasagerul din dreapta mașinii lovite, preot la biserica Zorile din Costești, a murit pe loc. Pentru al doilea, preot la biserica Telești, a fost chemat un elicopter SMURD care l-a dus de urgență la spital. El a suferit multiple traumatisme și acuza dureri în mai multe zone ale corpului.

Asta după ce angajații descarcerării au tăiat efectiv mașina în bucăți pentru a-i scoate.

Mașina preoților avea atașată și o remorcă, cu care aceștia transportau lucrurile de la apartamentul unuia dintre ei, la o casă, conform antena3.ro.

Preotul rănit și tânărul, care a fost și el rănit ușor, au fost testați cu etilotestul, rezultatul fiind negativ.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere, ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Citeşte şi: Parlamentarii PSD şi Consiliul Concurenţei cer plafonarea costul reparațiilor pe RCA

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS