15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024

Scurte ştiri

Prea sexy pentru a zbura cu avionul

O americană de 23 de ani, care se urcase la bordul unui avion ce urma să decoleze din San Diego (California) la Tucson (Arizona), a fost rugată să coboare înainte de decolare deoarece fusta sa era prea scurtă. După cum informează site-ul Yahoo!News, Kyla Ebbert a declarat că o angajată a companiei Southwest Airlines i-a cerut să părăsească avionul exact în momentul în care acesta se pregătea să decoleze. „Sunteţi îmbrăcată necorespunzător. Suntem o companie familială, iar dumneavoastră sunteţi prea provocatoare pentru a călători cu noi“, acestea sunt cuvintele pe care una dintre asistentele de zbor i le-a spus tinerei.

„Am întrebat ce nu este în regulă. Cămaşa? Fusta? Mi-a răspuns că nici una, nici alta“, a declarat Kyla Ebbert. În cele din urmă, tinerei i s-a permis să rămână la bord cu condiţia de a pune pe ea un flanel. „M-am simţit umilită. Aveam impresia că toată lumea se uită la mine. Toţi au auzit morala pe care mi-a făcut-o. Oricum, nu eram îmbrăcată foarte sexy“, a spus Kyla în cadrul unei emisiuni televizate, unde s-a prezentat în hainele pe care le purtase în timpul zborului.

Nevoită să dovedească faptul că nu este minoră

O femeie de 65 de ani din localitatea Farmington din nord-estul Statelor Unite, care voia să cumpere o sticlă de vin dintr-un supermarket, a avut surpriza ca vânzătoarea să-i ceară cartea de identitate pentru a dovedi că nu este minoră. După cum informează site-ul Yahoo!News, Barbara Skapa nu avea cartea de identitate asupra ei în ziua respectivă când, împreună cu o prietenă, intrase într-un magazin pentru a cumpăra o sticlă de vin. Casiera i-a explicat că aceasta este politica firmei şi că nu-i poate vinde sticla de vin dacă nu-i prezintă un act de identitate. Femeia, care a apreciat că este imposibil să fie luată drept o persoană de 30 şi nici măcar de 40 de ani, a întrebat dacă prietena ei poate cumpăra sticla în locul său, însă casiera a refuzat. Un purtător de cuvânt al magazinului a declarat că politica firmei este aceea de a verifica identitatea tuturor persoanelor ce vor să cumpere alcool şi care par să aibă mai puţin de 45 de ani.

Pete Doherty îşi droghează pisica

Rockerul britanic Pete Doherty a descoperit o modalitate cât se poate de ciudată de a se distra. Cântăreţul se pare că se distrează de minune drogându-şi pisica. Potrivit unui prieten al lui Pete, acesta şi-ar fi făcut pisica să prizeze cocaină până când animalul şi-a pierdut cunoştinţa. Pisica rockerului ar fi dat naştere la cinci pisoi în luna aprilie, iar unul dintre ei a consumat atât de multe droguri încât se simte rău când nu îşi primeşte doza. „Lui Pete i se pare foarte distractiv. Pisoiul a devenit însă dependent. A slăbit şi are halucinaţii. Încearcă să sară peste obiecte mai mari decât el. Crede că poate zbura“, a spus un prieten al cântăreţului.

Natalie Portman are un nou iubit

Actriţa franceză Natalie Portman are un nou iubit, Nathan Bogle, un fost manechin şi creatorul unei mărci de haine. Cei doi au fost văzuţi împreună pentru prima dată în public la semifinala turneului de tenis US Open din New York, unde s-au înfruntat Venus Williams şi Jelena Jankovic. Nathan Bogle este cofondatorul mărcii Rag&Bone, însă a părăsit firma recent din cauza diferenţelor creative cu celălalt fondator al mărcii. Noul iubit al lui Portman este un bun prieten al actorului Jude Law, alături de care actriţa joacă în filmul „Closer“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS