21.6 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriSonae Sierra aleargă după chiriaşii cu bani

Sonae Sierra aleargă după chiriaşii cu bani

Sonae Sierra a încheiat un contract cu retailerul de electronice şi electrocasnice Altex pentru închirierea a circa 1.400 de metri pătraţi în centrul comercial Adora Mall din Craiova, dezvoltatorul imobiliar portughez precizând că negocierile privind finanţarea proiectului sunt în fază avansată, informează Mediafax.
Contractul de închiriere semnat cu Altex ridică la 35% suprafaţa totală închiriată până în prezent, la care se adaugă alte 30 de procente, pentru care negocierile au ajuns în faza finală, se arată într-un comunicat al Sonae Sierra. Investiţia pentru dezvoltarea centrului comercial a fost estimată la peste 100 de milioane de euro.
Dezvoltat pe o suprafaţă de aproximativ 1.400 de metri pătraţi, noul magazin Altex va oferi produse electronice, electrice şi electrocasnice, mobilier integrat, accesorii IT şi de telecomunicaţii, muzică, filme, reviste, dar şi facilităţi de închiriere DVD-VHA şi de prelucrare foto. „Obiectivul Altex este extinderea operaţiunilor în locaţii-cheie din România, iar colaborarea cu Sonae Sierra pentru Adora Mall oferă condiţiile perfecte în acest sens“, a declarat, în comunicat, Adrian Urda, director de operaţiuni Altex.
Alţi chiriaşi ai centrului comercial mai sunt Cora, Cinema City, Orsay, Inmedio, Arsis, Total Wash, Sport’s Pub, Maxbet şi Best of Bowling. În perioada următoare, Sonae Sierra va continua negocierile pentru a semna contracte de închiriere cu alte mărci şi, de asemenea, lucrează la planul investiţiilor, iar negocierile spre a fi identificate cele mai bune soluţii de finanţare sunt deja în fază avansată. „Adora Mall dispune de toate condiţiile necesare pentru a deveni cel mai important centru comercial din regiune. Soluţiile de finanţare sunt deja într-o fază avansată, ceea ce ne va permite să demarăm proiectul“, a declarat, în comunicat, Ingo Nissen, director de dezvoltare al Sonae Sierra România.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

7 COMENTARII