14.4 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateBlondy mizeaza pe comercial

Blondy mizeaza pe comercial

In show-bizz-ul românesc, cuvântul „comercial“ a capatat o nuanta peiorativa. Tocmai de aceea, artistii evita sa-si catalogheze rezultatul muncii lor ca fiind unul comercial. Andreea Banica, solista de la Blondy, este insa o exceptie. Ea se declara chiar mândra ca noua piesa este comerciala.


Se anunta o vara plina de proiecte pentru Andreea Banica. A primit un rol principal intr-un serial de comedie, are un nou videoclip, precum si o multime de concerte programate pentru perioada estivala. Pentru aceasta vara, Andreea a ales sa-si surprinda fanii si sa promoveze o melodie euro-dance cu influente house. „Am filmat un videoclip la piesa «Fiesta» in luna mai. Melodia este compusa de Laurentiu Duta si cu siguranta o sa va placa. Este altceva decât am lansat eu pâna acum, am mers spre un alt stil, tot comercial“, a precizat cântareata. Asadar, nu numai ca Andreea nu se fereste de a spune ca melodiile sale sunt comerciale, dar pentru cântareata acest lucru este garantul succesului. Pentru noul videoclip, regizat de Dragos Buliga, Blondy a apelat si la baietii de la Flamingo Boys, din trupa condusa de Cornel Pasat. Mai mult decât atât, solista a decis ca si câtiva fani de-ai sai sa apara in clip. Pe lânga muzica, Andreea Banica incearca sa-si construiasca si o cariera in actorie. Ea a obtinut un rol principal intr-un serial de comedie, unde va juca alaturi de Romica Tociu si Palade.


Nu-i plac telenovelele


„M-am mutat de la Antena 1 la Pro TV. Voi juca intr-un serial de televiziune. Se numeste «Meseriasii» si este o comedie. Nu mi-ar placea sa joc intr-o telenovela pentru ca eu nu sunt lacrimogena de felul meu“, a declarat solista de la Blondy. Aceasta mai primise anterior cereri de a juca in telenovele, pe care le-a refuzat, preferând sa astepte un rol care s-o puna in valoare.


Cântareata a precizat ca a ramas in relatii amiabile cu televiziunea unde a debutat ca prezentatoare la o emisiune de divertisment. „Eu ramân in relatii frumoase cu oricine“, a declarat Andreea.


Desi criticata pentru alegerea vestimentatiei de la Gala Premiilor MTV România 2006, solista de la Blondy s-a declarat incântata de duetul sau cu Viorica de la Clejani.


„MTV a venit cu propunerea de colaborare intre mine si Taraful de la Clejani si mi-a surâs. Mi-a placut foarte tare pentru ca am zis ca este inedit“, a afirmat Andreea. Si cum se bucura de o intensa mediatizare, nici de concerte nu duce lipsa, desi cântareata prefera sa nu vorbeasca despre planurile sale de viitor.


„Am concerte planificate pentru vara asta, dar nu-mi place sa ma laud ca toti ceilalti. «Vai nu mai pot, am multe concerte, ce ma fac!». Deocamdata, nu stiu nimic despre un eventual concert la Craiova, dar sper din toata inima sa vin sa cânt si aici“, a precizat solista.


La multi ani, Andreea!


Saptamâna viitoare, Andreea Banica isi va serba ziua de nastere. Solista de la Blondy s-a nascut in Eforie Sud si se mândreste ca traieste una dintre cele mai longevive povesti de dragoste din show-bizz-ul românesc. Ea a reusit sa-si pastreze iubitul din adolescenta, Lucian, si dupa ce si-a inceput cariera muzicala. Andreea, care cânta de la patru ani, a stiut dintotdeauna ca vrea o cariera in domeniul muzical, motiv pentru care a facut patru ani de canto si doi de pian. La ora actuala, din trupa Blondy fac parte Andreea Banica si doua dansatoare, asta dupa ce Cristina Rus a decis sa paraseasca formatia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS