22.3 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajSpitalul de Boli Cardiovasculare Angiomedica, locul unde investigațiile de complexitate ridicată sunt tratate cu succes

Spitalul de Boli Cardiovasculare Angiomedica, locul unde investigațiile de complexitate ridicată sunt tratate cu succes

Spitalul Angiomedica pentru afecțiuni cardiovasculare este locul unde pacienții români beneficiază de intervenții minim-invazive salvatoare. Pentru depistarea afecțiunilor cardiovasculare, investigaţiile cardiologice sunt cruciale, în special pentru cei cu diabet, cei peste 50 de ani sau cei cu istoric familial de boli cardiovasculare în cadrul Spitalului Angiomedica din București pacienţii asigurați pot accesa investigații cardiologice și de chirurgie vasculară pe baza unui bilet de trimitere de la medicul specialist.

SERVICIILE SPITALULUI ANGIOMEDICA

Printre serviciile oferite se numără:

  • consultații cardiologice și EKG-uri
  • consultaţii de chirurgie vasculară,
  • ecografe Doppler vascular/arterial,
  • operații de varice,
  • coronarografii și arteriografii,
  • angioplastii cu stent, precum și operații de chirurgie vasculară și chirurgie.

Împreună pentru investigații realizate cu succes

Spitalul de Boli Cardiovasculare Angiomedica s-a remarcat în ultimii ani prin intervenții complexe si premiere medicale, cu rezultate excelente pentru pacienţi, inclusiv cazul unei paciente salvate printr-o intervenţie cardiovasculară minim-invazivă pentru o tumoră retroperitoneală gigantă.

Această unitate medicală este un centru de excelență acreditat de Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate, cu peste 20 de medici supra-specializați și echipamente medicale de ultimă generaţie. Oferă servicii medicale ambulatorii, de spitalizare de zi și continuă, iar plățile pot fi efectuate prin CASMB, NHS (Casa Națională de Asigurări a Marii Britanii) și asigurători privați.

Medicii noștri vă stau la dispoziție cu programare la tel. 031.9995.

Din 2017 ne dedicăm inimilor pacienților noștri

Din dorința de a salva și a crește calitatea vieții pacienților cu afecțiuni cardiovasculare, am deschis Spitalul de Boli Cardiovasculare Angiomedica. În cei 7 ani de activitate, am tratat cu succes peste 50.000 de inimi și pacienți cu afecțiuni extrem de complexe ale sistemului vascular.

Totul datorită concentrării asupra calității actului medical, format din personal medical supra-specializat, echiparea spitalului cu aparatură ultra modernă, inclusiv măsurile de prevenție pentru a limita până și cele mai periculoase virusuri. Planurile viitoare includ extinderea serviciilor pentru microchirurgie și compartimentul de terapie intensivă, cu dotarea corespunzătoare pentru a asigura o îngrijire de calitate superioară.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS