17.3 C
Craiova
vineri, 7 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Târg de adopții canine în Parcul Romanescu

Craiova: Târg de adopții canine în Parcul Romanescu

Salubritate Craiova organizează sâmbătă, în zona Debarcader din Parcul „Nicolae Romanescu”, un nou târg de adopții canine. Centrul de adopții canine Craiova organizează acest târg începând cu ora 10.00

O parte dintre cățelușii aflați în Adăpostul canin Craiova vor fi prezentați craiovenilor, care sunt invitați să îi cunoască, să socializeze cu ei și, mai ales, să îi ia acasă, pentru a le oferi un loc sigur, pe viață. Adopțiile sunt gratuite și se fac în baza cărții de identitate.

Ulterior adopției datele noului stăpân și ale câinelui adoptat vor fi trecute în RECS (Registrul Electronic al Câinilor cu Stăpân).
Târgului de adopții canine de duminică i se alătură și sponsorul Maxi Pet România, care va oferi surprize fiecărei persoane care va adopta un cățeluș. Voluntarii de la Interact Craiova vor fi alături de noi, din dragoste pentru animale și pentru spiritul civic.
Puteți adopta oricând un câine de la Adăpostul canin Craiova (localizat pe DJ 606, la ieșirea din Craiova spre Breasta, înainte de podul peste Jiu, pe partea dreaptă), care are următorul program de vizitare:

  • luni-vineri: 10:00 – 18:00;
  • sâmbăta, duminica și în zilele de sărbători legale: 11:00 – 13:00.

Accesul în adăpostul canin se face pe baza cărții de identitate.

Citește și: O adolescentă de 17 ani a murit în accidentul provocat de prietenul ei de 19 ani

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS