22.3 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorj: Alte cinci rețineri în urma încăierării de la Țicleni

Gorj: Alte cinci rețineri în urma încăierării de la Țicleni

Noi rețineri în urma scandalului din Țicleni, Gorj. Polițiștii din Țicleni au dispus ieri reținerea pentru 24 ore față de trei bărbați de 24, 29 și 32 de ani, toți din Rovinari. Au mai fost reținuți un tânăr de 23 de ani, din comuna Fărcășești și un altul de 21 de ani, din comuna Bâlteni.
Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Orașului Rovinari și luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

„Pe 11 mai, polițiștii Țicleni au dispus măsura preventivă a reținerii față de un bărbat de 41 de ani, din comuna Bâlteni. Acesta era bănuit de săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, încăierare și lovire sau alte violențe.

Pe 8 mai, polițiștii din Țicleni s-au sesizat din oficiu că, în urmă cu două zile, pe raza localității, mai multe persoane, constituite în două grupuri adverse au fost implicate într-un conflict stradal. Și-au aplicat lovituri reciproce și s-au manifestat violent. Polițiștii care au intervenit au folosit mijloacele din dotare pentru stoparea actelor de violență, încătușarea și conducerea la sediul poliției a mai multor persoane de sex bărbătesc, de pe raza localităților Rovinari, Fărcășești, Bâlteni, Telești, identificate la fața locului, printre care și bărbatul reținut de polițiști. Cercetările au continuat pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc fapta, identificarea tuturor participanților la săvârșirea acesteia și luarea măsurilor legale.”, conform IPJ Gorj.

Citește și: Boala care i-a furat unui băiețel de 6 anișori zâmbetul și libertatea de a se juca

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS