19.3 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDouă fete de 13 ani, bătute de mai multe adolescente

Două fete de 13 ani, bătute de mai multe adolescente

Două fete de 13 ani au fost bătute, pe o stradă din Galaţi, de un grup de zece adolescente. Conflictul se pare că pornit de pe reţelele de socializare, potrivit Monitorul de Galaţi.

Potrivit IPJ Galaţi, Secţia 3 Poliţie Galaţi a fost sesizată, duminică, printr-un apel la 112, de un bărbat, de 47 de ani, despre incident. Fiica sa şi o prietenă a ei, ambele cu vârsta de 13 ani, ar fi fost agresate fizic în timp ce se aflau în zona unor garaje auto situate pe strada Barboşi din municipiul Galaţi.

Poliţiştii au stabilit căcele două fete ar fi fost agresate fizic de mai multe adolescente, cu vârstele cuprinse între 13 şi 16 ani.

Scandalul s-a iscat de la unele discuții în contradictoriu pe o rețea online de socializare despre un băiat.
Inițial a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de lovirea sau alte violențe. După vizionarea imaginilor video apărute în spațiul public, a fost extinsă urmărirea și pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. Cercetările sunt continuate pentru identificarea tuturor persoanelor care au participat la această agresiune. Nimeni implicat în conflict nu este internat în spital, precizează poliția.

Citeşte şi: Un adolescent, reţinut după ce a înjunghiat un elev în curtea unui liceu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS