16.7 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateUrsul Panda, Zâna Măseluţă şi Clovnul Pepito, alături de copii

Ursul Panda, Zâna Măseluţă şi Clovnul Pepito, alături de copii

Saltele gonflabile, căsuţe, tobogan şi leagăn, fotbal mecanic şi animale pentru copii din burete sunt piesele de decor din localul lor, al celor mici, în care la zi aniversară se adună să petreacă alături de Ursul Panda, Zâna Măseluţă şi Clovnul Pepito.

Forfotă mare, azi e zi aniversară. Mihnea îşi serbează ziua de naştere. Invitaţiile au fost deja distribuite. Nu pe suport din hârtie, ci verbal, la groapa de nisip, între schimburile de greble şi lopăţele. Mihnea a auzit-o pe mama sa într-o seară, când ea credea că el doarme liniştit în pătuţul lui, vorbind cu tata. I-au atras atenţia cuvintele: casa Ursuleţului Panda, Zâna Măseluţă şi clovnul Pepito. Ştia de undeva numele acelea, dar nu-şi amintea exact de unde. A, da. De la petrecerea Dariei. În casa ursuleţului Panda avusese loc aniversarea sa. Ce mai distracţie! Confeti, baloane, nu din acelea care se sparg doar dacă le muşti cu dinţi, ci din acelea care dispar doar la o atingere cu degetul. Din săpun, declara un băieţel mai mare, prezent la party, care cu siguranţă ştia ce spune. Sau, cel puţin, aşa părea. Elefantul cu rotile era şi el acolo. Îl ţinea bine minte, căci se certase aprig cu Mihăiţă, băieţelul acela bucălat cu părul creţ şi incredibil de încăpăţânat, pentru el. Toboganul era şi el acolo. S-au dat şi-n leagăn. Se plimbaseră şi cu animăluţele din burete. Ce mai distracţie! Acum venise rândul său să sufle în artificiile de pe tort. Acest lucru o va face cu siguranţă pe Daria să plângă, căci ea adoră să fie în centrul atenţiei. Dacă va fi cuminte, poate o va primi şi pe ea să-l ajute. Asta dacă nu-l va supăra cu ceva.

Pepito vine cu daruri

Astăzi mami îl îmbracă frumos. Se grăbeşte pentru că mai e puţin şi petrecerea trebuie să înceapă. Clovnul Pepito şi Zâna Măseluţă îi aşteaptă în casa ursului Panda. Vor dansa, se vor juca. Ba, mai mult, vor primi şi câteva cadouri. Vor uda petrecerea cu şampanie aşa cum este obiceiul şi la petrecerile oamenilor mari. Clovnul Pepito va dansa cu Zâna Măseluţă, în vreme ce Ursul Panda va conduce trenuleţul dansant. Va fi o petrecere pe cinste. În plus, mami şi cu tati nu vor mai ţipa la el că se poate lovi când sare, căci tanti din casa Ursului Panda le-a umflat salteaua aceea pe care se vor putea zbengui în voie fără a mai fi mustraţi. Concursurile nu vor lipsi, iar Pepito va veni cu daruri. Le va da tuturor copiilor câte un cadou. Ba poate lui îi va da două, că doar este sărbătoritul. În sfârşit pleacă de acasă. Mami ascunde în sacoşă un cadou mare. E pentru el. Îl va primi la petrecere. Aşa că se grăbeşte, întinde picioruşul fără ca mami să mai ducă muncă de convingere cu el. Îl împinge frumos în săndăluţă. Vrea să fie un copil exemplar, doar a mai crescut cu un an, are doi de acum.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS