11.7 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateOpt traficanţi de droguri, reţinuţi de poliţiştii craioveni

Opt traficanţi de droguri, reţinuţi de poliţiştii craioveni

Poliţiştii doljeni au arestat luni, la Craiova, opt membri ai unei reţele de traficanţi de droguri şi au confiscat 1.100 de pastile de extasy, 1 kilogram de canabis şi cantităţi mai mici de cocaină, haşiş şi speed.
Conform datelor furnizate de BCCO Craiova, traficanţii erau din Braşov şi Craiova şi lucrau pe două filiere, aducând în ţară droguri din Ungaria şi Spania. „Este o certitudine faptul că, în momentul de faţă, avem de-a face cu un trafic intens de droguri în Craiova. Cu toate astea, niciodată nu am capurat o cantitate atât de semnificantă de stupefiante. Această reţea de traficanţi este de departe cea mai puternică pe care am reuşit să o anihilăm“, a declarat comisarul Gheorghe Bică, şeful BCCO Craiova.
Tibor Csomortani, de 39 de ani, din Braşov, Cristian Aldea, de 30 de ani, din Braşov, Ştefan Bogdan Coandă, de 30 de ani, Laurenţiu Dorel Criveanu, de 27 de ani, Nicolae Cătălin Dănilă, de 22 de ani, Lucian Cătălin Voinea, de 31 de ani, Irina Alexandra Palea, de 24 de ani, şi Florentina Marinela Niţă, de 31 de ani, toţi din Craiova, aduceau droguri din afara ţării, pe care apoi le comercializau în barurule din Craiova. În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit faptul că tinerii vindeau o pastilele de extasy cu 20 de euro bucata, ascunse în tuburi de vitamine sau cutii de produse cosmetice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII