18.7 C
Craiova
vineri, 24 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateDoi bărbaţi, arestaţi preventiv după ce au lovit şi înjurat doi poliţişti

Doi bărbaţi, arestaţi preventiv după ce au lovit şi înjurat doi poliţişti

Doi bărbaţi din judeţul Iaşi au fost arestaţi preventiv pentru ultraj. Unul dintre ei a lovit doi poliţişti, iar celălalt a proferat ameninţări la adresa acestora. Patrula de poliţie intervenise un urma unui apel la 112 privind o faptă de distrugere.

„Din probatoriul administrat până la acest moment procesual rezultă suspiciunea rezonabilă că: în data de 06.05.2024, în jurul orei 05:15, M.D. l-a lovit cu pumnul în zona capului pe agentul de poliţie C.G.B., ulterior lovindu-l cu palma peste ochi pe agentul de poliţie C.R.D., în timp ce aceştia îşi exercitau atribuţiile de serviciu, ambele persoane vătămate suferind leziuni care au necesitat 1-2 zile îngrijiri medicale.

În data de 06.05.2024, în jurul orei 05:20, G.C.M. i-a ameninţat cu acte de violenţă pe agenţii de poliţie C.G.B. şi C.R.D., în timp ce aceştia îşi exercitau atribuţiile de serviciu, spunându-le: „te omor!”, „vă tai!”, „C., dacă ajung la tine…”, provocându-le o stare de temere”, se arată în documentul citat. 

Cei doi agenţi interveniseră în urma unui apel la 112 prin care fusese reclamată distrugerea unui geam, în oraşul Hârlău.

Cei doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

Citeşte şi: Femeie accidentată pe trotuar de o motocicletă acroşată de un autoturism

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS