32.8 C
Craiova
vineri, 7 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorj: Anchetă penală după incendierea unei cabane

Gorj: Anchetă penală după incendierea unei cabane

Inspectoratul de Poliție al Județului Gorj a început o anchetă după ce o cabană din Bengești-Ciocadia a fost distrusă într-un incendiu.

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci a fost sesizată, la finalul săptămânii trecute, prin apelul 112, de un participant la trafic, cu privire la faptul că, la cabana de lângă intersecţia DN 67 – Câmpu Mare, din comuna Bengeşti Ciocadia, a izbucnit un incendiu.

Din primele cercetări la fața locului a reieșit faptul că, la un imobil nelocuit, aflat în stare de conservare, ce aparţine unei femei, de 28 de ani, din comuna Baia de Fier, se propaga un incendiu.

La faţa locului au acţionat trei autospeciale din cadrul ISU Gorj, pentru stingerea incendiului.

Imobilul este construit pe două nivele, pe structură de lemn, cu acoperiş din carton bituminat, pe o suprafaţă de aproximativ de 400 mp, fiind distrus în totalitate, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 45.000 de lei, în curs de estimare exactă.

S-a întocmit un dosar penal pentru săvârşirea faptei de distrugere din culpă, urmând a fi stabilite cu exactitate circumstanțele producerii evenimentului.

Citeşte şi: Un bărbat se dădea drept prostituată ca să poată jefui alţi bărbaţi în scări de bloc

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS