31.7 C
Craiova
vineri, 7 iunie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn şofer de 19 ani beat a intrat cu maşina într-un cap de pod. Băiatul care îl însoţea a murit pe loc

Un şofer de 19 ani beat a intrat cu maşina într-un cap de pod. Băiatul care îl însoţea a murit pe loc

Un şofer de 19 ani, care are permis de conducere de un an şi era beat în momentul accidentului, a intrat cu maşina într-un cap de pod. Maşina a zburat câtiva metri prin aer şi s-a oprit într-un gard. Prietenul lui, care avea şi el tot 19 ani, a murit pe loc. Accidentul s-a petrecut la Popeşti, din judeţul Argeş.

Cei doi tiner sunt din comuna Silişte-Gumeşti din judeţul Teleorman. Ei se aflau, duminică noapte, într-o maşină, pe raza localităţii Popeşti din judeţul Argeş, când s-a produs nenorocirea.

Pe imaginile suprinse de o cameră de supraveghere din zonă se poate observa cum şoferul pierde controlul direcţiei într-o curbă. Maşina se izbeşte violent de un cap de pod, apoi este proiectată câţiva metri în aer. LA aterizare loveşte un gard.

Impactul, produs pe partea dreaptă a maşinii, i-a fost fatal tânărului aflat pe scaunul din dreapta-faţă.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. I s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

Citeşte şi: Trei copii au băut palincă până au intrat în comă alcoolică

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS