16.4 C
Craiova
vineri, 24 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateZilier condamnat la aproape şase ani de puşcărie după ce şi-a înjunghiat angajatorul pentru 50 de lei

Zilier condamnat la aproape şase ani de puşcărie după ce şi-a înjunghiat angajatorul pentru 50 de lei

Un zilier care lucra pe un şantier de construcţii şi-a înjunghiat angajatorul pentru că nu-i plătise 50 de lei. Bărbatul a fost condamnat la aproape şase ani de puşcărie.

Un tânăr, de 28 de ani, din satul Oglinzi, comuna nemţeană Răuceşti, a fost condamnat la cinci ani şi șapte luni de închisoare
pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor. Decizia judecătorilor a fost pronunţată la începutul lunii mai 2024 şi poate fi atacată la Curtea de Apel Bacău.

Şi-a înjunghiat angajatorul pentru 50 de lei

Fapta s-a petrecut pe 15 noiembrie 2023 şi a plecat de la o datorie de 50 de lei.

Agresorul lucra ca zilier pe şantier la o firmă de construcţii din Neamţ. Acesta s-a întâlnit cu administratorul firmei pe terasa unui bar din satul Oglinzi. Acolo au avut o discuţie în contradictoriu în legătură cu remuneraţia pentru munca prestată.

Tânărul susţinea că mai are de primit 50 de lei, însă administratorul a refuzat să îi dea această sumă. S-a ajuns la injurii, iar tânărul a scos din haină o armă albă cu care şi-a înjunghiat victima în picior. A încercat să mai lovească o dată, dar a fost oprit de martori.

Ttânărul a fost condamnat la cinci ani şi şapte luni de închisoare cu executare. El trebuie să achite 3.000 de lei cheltuieli de judecată.

Decizia poate fi atacată la Curtea de Apel Bacău.

Citeşte şi: Un deţinut se dădea drept medic şi înşela bătrâni cu metoda „Accidentul“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS