22.8 C
Craiova
sâmbătă, 15 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportSimona Halep debutează azi la Turneul Campioanelor

Simona Halep debutează azi la Turneul Campioanelor

Simona Halep şi Caroline Garcia se întlnesc în primul meci din Grupa Roşie de la Turneul Campioanelor. Jucătoarea din Franţa a câştigat finala de la Beijing de acum două săptămâni.
Simona Halep, locul 1 WTA, va juca astăzi, de la ora 14.30 (DigiSport 2), primul meci în Grupa Roşie din cadrul Turneului Campioanelor, în compania sportivei franceze Caroline Garcia, numărul 9 mondial. „Ştiam că fiecare meci va fi dificil, nu aşteptam o anume jucătoare să facă parte din grupa mea sau ceva de genul ăsta. Vreau doar să iau fiecare meci în parte, să fiu concentrată. Ştiu că este ca o finală şi voi merge pe teren să dau totul”, a declarat Simona Halep, după tragerea la sorţi de vineri.

„Voi debuta la acest turneu împotriva noului numărul 1 mondial, este cel mai greu start pentru mine. Mă aştept la un meci dificil, şi la fel cred că va fi şi turneul. Ştiu că vor fi multe meciuri dificile. Vreau să capăt experienţă, să joc cât pot de bine şi să-mi îmbunătăţesc jocul”, a spus şi Caroline Garcia.

În al doilea meci din Grupa Roşie, Elina Svitolina o va întâlni pe Caroline Wozniacki.

Ieri, în Grupa Albă s-a înregistrat rezultatele: Karolina Pliskova – Venus Williams 6-2, 6-2; Garbine Muguruza – Jelena Ostapenko 6-3, 6-4.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS