17.8 C
Craiova
sâmbătă, 26 octombrie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisBianca Andreescu, victorie mare cu Osaka și calificare în semifinale la S-Hertogenbosch

Bianca Andreescu, victorie mare cu Osaka și calificare în semifinale la S-Hertogenbosch

Bianca Andreescu s-a calificat în semifinalele turneului WTA 250 de la S-Hertogenbosch, după ce a învins-o pe Naomi Osaka în trei seturi, scor 6-4, 3-6, 7-6 (3). Canadianca va juca prima ei semifinală în acest an și prima la un turneu pe iarbă după 2 ani de așteptare.

Bianca a început mai bine și a câștigat primul set cu 6-4, dar nipona și-a adjudecat manșa secundă și a împins meciul în decisiv. Andreescu a avut break în față în setul 3, dar când a servit pentru meci, la 5-3, și-a pierdut serviciul și suspansul a continuat. În cele din urmă s-a ajuns în tie-break, unde canadianca a controlat ostilitățile și s-a impus cu scorul final de 6-4, 3-6, 7-6(3).

Pentru un loc în ultimul act de la S-Hertogenbosch, Bianca Andreescu se va duela cu surprinzătoarea Dalma Galfi (138 WTA). Maghiara a început din calificări și a învins jucătoare ca Arantxa Rus sau Veronika Kudermetova, iar vineri a trecut de Aleksandra Krunic, scor 7-5, 6-3. În cealaltă semifinală se vor întâlnit Liudmila Samsonova și învingătoarea din sfertul Ekaterina Alexandrova – Robin Montgomery.

Citește și: Andreea Mitu, eliminată în proba de simplu la Biarritz, e în finală la dublu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS