20 C
Craiova
joi, 25 iulie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Un tânăr de 19 ani a încercat să violeze o fată de 12 după ce a intrat în casă peste ea și mama sa

Dolj: Un tânăr de 19 ani a încercat să violeze o fată de 12 după ce a intrat în casă peste ea și mama sa

Un tânăr de 19 ani a fost reţinut, fiind ulterior arestat, după ce a intrat într-o casă din comuna Izvoare, judeţul Dolj, peste o femeie de 30 de ani şi fiica ei şi a încercat să violeze fata de 12 ani.

”În noaptea de 13 spre 14 iunie, poliţiştii Secţiei nr.7 Poliţie Rurală Pleniţa au reţinut, pentru 24 de ore, un tânăr de 19 ani, din comuna Izvoare, bănuit de comiterea infracţiunii de tentativă la viol asupra unui minor. În fapt, în cursul zilei de 13 iunie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi de o femeie, de 30 de ani, din comuna Izvoare, cu privire la faptul că o persoană de sex masculin ar fi intrat în locuinţa sa, din comuna Izvoare, încercând să întreţină raporturi sexuale cu fiica acesteia, o minoră de 12 ani”, a transmis, sâmbătă, IPJ Dolj.

Sursa citată a precizat că poliţiştii au stabilit că tânărul de 19 ani ar fi încercat să întreţină raporturi sexuale cu minora de 12 ani, din comuna Izvoare, împotriva voinţei acesteia.

CITEȘTE ȘI: Vâlcea: Autocar plin cu elevi, implicat într-un accident soldat cu un deces

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS