17.8 C
Craiova
sâmbătă, 26 octombrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentVâlcea: Autocar plin cu elevi, implicat într-un accident soldat cu un deces

Vâlcea: Autocar plin cu elevi, implicat într-un accident soldat cu un deces

Un autocar plin cu elevi a fost implicat, sâmbătă, într-un accident rutier pe DN 67, în judeţul Vâlcea. S-a ciocnit cu un autoturism, şoferul acestuia fiind declarat decedat. Doi copii au suferit atac de panică, iar unul dintre ei şi şoferul autocarului au fost transportaţi la spital.

Conform informațiilor transmise de seintamplainvalcea.ro, copiii erau din Horezu și mergeau în excursie. Șoferul decedat avea 22 de ani și era din localitatea Copăceni. Cauza producerii accidentului ar fi rularea pe sensul opus de către tânărul șofer al autoturismului.

Echipajele operative sosite la faţa locului au constatat că în evenimentul rutier au fost implicate un autoturism şi un autocar în care se aflau 51 de minori şi 5 adulţi.

 Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 67, în zona localităţii Tomşani, judeţul Vâlcea, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un autocar care transporta elevi şi cadre didactice, a anunţat Centrul Infotrafic. Sursa citată a precizat că şoferul maşinii a fost rănit, fiind resuscitat.

Circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers.

CITEȘTE ȘI: Vreme mai caldă decât normalul perioadei 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS