33.7 C
Craiova
vineri, 19 iulie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajFinanțarea ProCredit Bank de 1.000.000 euro pentru construirea noului centru logistic al Med Tehnica s-a materializat la Craiova

Finanțarea ProCredit Bank de 1.000.000 euro pentru construirea noului centru logistic al Med Tehnica s-a materializat la Craiova

ProCredit Bank România anunță acordarea unei finanțări în valoare totală de 1.000.000 Euro grupului de companii Med Tehnica. Prin această finanțare s-a facilitat construirea unui centru logistic și a unui nou punct de lucru, incluzând trei hale de logistică și depozitare echipamente medicale, precum și birouri, situate în Parcul Industrial Craiova. Deschiderea oficială a punctului de lucru a avut loc pe 30 mai. Astfel, ProCredit Bank își întărește rolul de partener de încredere pentru promovarea dezvoltării durabile a întreprinderilor mici și mijlocii din România.

Investiția totală în acest proiect a fost de aproximativ 1.300.000 Euro. Proiectul finanțat de ProCredit Bank în decursul anului trecut a avut în vedere construirea unui centru logistic și a unui nou punct de lucru, format din trei hale pentru logistică și depozitare echipamente medicale și birouri. În plus, grupul intenționează ca de anul viitor să producă în această locație echipamente medicale.

„Ne bucurăm de fiecare dată să vedem materializarea investițiilor finanțate de ProCredit Bank. Vom continua să fim alături de clienții noștri din Craiova și să le oferim suportul atât de necesar pentru dezvoltarea sferei de business locale. Prin această finanțare, ne reafirmăm și angajamentul de a sprijini dezvoltarea întreprinderilor mici și mijlocii din România, contribuind la crearea unei infrastructuri medicale moderne și eficiente. Suntem mândri să susținem companii precum Med Tehnica în drumul lor spre dezvoltare în sectorul medical,” a declarat Ștefan Manole, Director General ProCredit Bank România.

„Colaborarea cu ProCredit Bank a fost esențială pentru realizarea acestui proiect ambițios. Susținerea de care ne-am bucurat a contribuit cu siguranță la construcția centrului logistic conform așteptărilor. De asemenea, anul viitor plănuim încă un proiect de anvergură pentru sectorul medical și comunitatea din Craiova. Suntem încrezători că aceste investiții vor avea un impact pozitiv semnificativ asupra dezvoltării noastre și a serviciilor medicale din regiune,” a declarat Adrian Sultana, Administrator Med Tehnica.

În calitate de partener de încredere, ProCredit Bank continuă să sprijine investițiile în sectorul medical, contribuind la îmbunătățirea și dezvoltarea infrastructurii medicale din România. Pandemia COVID-19 a accentuat tendința de modernizare și extindere a facilităților medicale în sectorul public și privat, generând o nevoie crescută de finanțare pentru investiții în acest domeniu, mai ales în zonele cu potențial ridicat de dezvoltare precum Craiova.

ProCredit Bank susține în continuare dezvoltarea IMM-urilor din Dolj, asigurându-se că acestea au acces la resursele necesare pentru a crește și a contribui la economia locală. Acest lucru este deosebit de important în zonele cu potențial ridicat de dezvoltare, cum ar fi Craiova, unde există oportunități semnificative pentru creșterea și îmbunătățirea serviciilor medicale și nu numai.

ProCredit Bank România

ProCredit Bank România este parte a Grupului ProCredit, orientat spre dezvoltare, care este format din bănci comerciale pentru întreprinderi mici și mijlocii (IMM-uri). ProCredit Holding AG, cu sediul în Frankfurt am Main, Germania, este compania-mamă a grupului ProCredit, orientat spre dezvoltare, care constă din bănci comerciale pentru întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri). Pe lângă concentrarea operațională asupra Europei de Sud-Est și de Est, grupul ProCredit este, de asemenea, activ în America de Sud și în Germania. Acțiunile societății sunt tranzacționate pe segmentul Prime Standard la Bursa de Valori din Frankfurt. Acționarii principali ai ProCredit Holding AG includ investitorii strategici Zeitinger Invest și ProCredit Staff Invest (vehiculul de investiții pentru personalul ProCredit), KfW, societatea olandeză DOEN Participaties BV și, recent, Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare. În calitate de companie-mamă a Grupului, conform Legii Bancare germane, ProCredit Holding AG este supravegheată la nivel consolidat de Autoritatea Federală Germană de Supraveghere Financiară (Bundesanstalt für Finanzdienstleistungsaufsicht, BaFin) și de Bundesbank din Germania.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS