29.4 C
Craiova
sâmbătă, 20 iulie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentBăiatul de 22 de ani mort după coliziunea cu autocarul cu elevi se întorcea din Anglia și mai avea doar câțiva kilometri până acasă

Băiatul de 22 de ani mort după coliziunea cu autocarul cu elevi se întorcea din Anglia și mai avea doar câțiva kilometri până acasă

Tânărul șofer decedat după ce autoturismul pe care îl conducea s-a lovit de un autocar plin cu elevi venea din Anglia și mai avea doar 7 kilometri până acasă, scrie Digi24. Martorii spun că băiatul adormise la volan.

Autocarul se îndrepta către Valea Prahovei, acolo unde cei mici urmau să meargă în excursie. După doar 5 kilometri, drumul lor s-a oprit brusc, când autocarul a fost lovit din plin de mașina tânărului de 22 de ani, care a intrat pe contrasens.

Acesta se întorcea din Anglia și urma să stea câteva zile în țară, alături de prieteni și familie. Tânărul a aterizat pe aeroportul din Cluj, de unde a mers apoi către Sibiu. La Sibiu s-a urcat în mașina personală și a pornit spre casă. Mai avea doar 7 kilometri până la destinație când a pierdut controlul volanului și s-a izbit de autocarul cu copii, în localitatea Tomșani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS