8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportTurneu semifinal de volei la „Odobleja“

Turneu semifinal de volei la „Odobleja“

În sala de sport a Colegiului Național „Ștefan Odobleja“ din Craiova se va desfășura sâmbătă și duminică unul din cele opt turnee semifinale ale Campionatului Național de minivolei, fete. Vor participa patru formații: CSV Craiova, ACS Extrem Pitești, CSS Călărași și CSS Caransebeș și doar una dintre ele se va califica la turneul final.
Formația gazdă, antrenată de Lucian Zlotea, pornește favorită la calificare. „Pare o grupă accesibilă, țintim calificarea, dar în sport trebuie să avem grijă, niciodată nu ești sigur că vei merge mai departe până nu se aude ultimul fluier al arbitrului“, a spus Zlotea.
Lotul SCV Craiova cuprinde următoarele jucătoare: Melania Crăciun, Raluca Ion, Andra Popa, Beatrice Iliescu, Maria Poajga, Bianca Mincu, Gabriela Mirea, Andra Botezatu, Alesia Balica, Maria Ion, Eva Vizitiu și Oana Nețoiu. Tragerea la sorți a partidelor a avut loc vineri seară, după închiderea ediției, dar se știu orele de disputare ale jocurilor. Sâmbătă se va juca după următorul program: 9.30, 11.00, 16.00 și 17.30. Craiovencele vor evolua la 11.00 și 17.30, iar celelalte două partide vor fi la 9.30 și 16.00. Duminică, CSV va avea meci de la ora 11.00.
Săptămâna trecută, echipa de Speranțe a clubului craiovean a disputat turneu semifinal pe teren propriu, dar nu s-a calificat la turneul final, ocupând locul trei la acel turneu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS