16.7 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportMladen Pantic, noul pivot al Craiovei

Mladen Pantic, noul pivot al Craiovei

Antrenorul Oliver Popovic (dreapta) a spus la conferința de presă că l-a dorit pe Mladen Pantic (stânga) din vara anului trecut (foto: Lucian Anghel)
Antrenorul Oliver Popovic (dreapta) a spus la conferința de presă că l-a dorit pe Mladen Pantic (stânga) din vara anului trecut (foto: Lucian Anghel)

După ce Djordje Micic și Bozo Djurasovic s-au accidentat duminică seară în meciul de la Târgu Mureș și vor absenta aproximativ o lună, reprezentanții echipei masculine de baschet SCM-U Craiova au transferat un jucător. Este vorba despre pivotul Mladen Pantic, al patrulea extratransfer al oltenilor. Pantic are 33 de ani, 2,10 metri, iar ultima dată a jucat la CSM Oradea. În prima parte a sezonului 2015-2016, Pantic nu a avut nici un angajament. „Avem trei jucători accidentați. Bozovic are nevoie de trei săptămâni de repaus, Djurasovic s-a operat ieri și va sta 45 de zile, iar la Micic este un pic mai bine. Cred că Micic va juca în meciul cu Dinamo, iar dacă nu, sigur cu Oradea. De aceea l-am adus pe Pantic, aveam nevoie de el. Îl dorisem și în vară, dar era prea scump“, a explicat ieri antrenorul oltenilor, Oliver Popovic. „Mă bucur că am ajuns, în sfârșit la Craiova. Îmi doresc să ajungem în play-off. Am făcut doar două antrenamente alături de echipă, dar într-un joc oficial altfel stau lucrurile“, a spus Pantic, care a semnat un contract până la finalul sezonului.
SCM-U Craiova va juca astăzi (ora 17.15, DigiSport) meciul retur cu BC Mureș din sferturile Cupei României. Cum mureșenii s-au impus în tur la o diferență de 19 puncte (scor 89-70), și-au asigurat în proporții foarte mari calificarea în semifinale. „Este un efort financiar, dar ne-am propus un obiectiv. Dacă nu sacrificăm ceva, nu realizăm nimic. Am încredere în conducerea echipei și în jucători că vor face tot posibilul să obțină rezultate bune“, a spus Marius Barcan, directorul SCM Craiova. Acesta a adăugat că în perioada următoare va mai fi transferat un jucător. Deşi directorul nu a dezvăluit numele, este vorba despe extrema Darius Hargrove, jucător care s-a despărţit zilele trecute de U BT Cluj.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS