16.7 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleibaliştii craioveni s-au întors cu trei puncte de la mare

Voleibaliştii craioveni s-au întors cu trei puncte de la mare

Voleibaliștii craioveni au obținut prima victorie de trei puncte din acest sezon, char pe terenul campioanei (foto: telegrafonline)
Voleibaliștii craioveni au obținut prima victorie de trei puncte din acest sezon, char pe terenul campioanei (foto: telegrafonline)

Voleibaliștii de la SCM-U Craiova au obținut, vineri, o victorie mare pe terenul campioanei din ultimii ani, CVM Tomis Constanța. Oltenii s-au impus cu scorul de 3-1 (25-18, 31-29, 13-25, 25-22) în disputa contând pentru etapa a patra și rămân neînvinși. SCM-U Craiova a fost superioară echipei constănțene la toate capitolele, chiar dacă în setul al treilea câștigat de constănțeni aceștia au dat impresia că au forța să ducă meciul în decisiv. După succesul pe terenul campioanei, oltenii, care în partidele anterioare se impuseseră numai la capătul a cinci seturi, au încins hora bucuriei. „E o mare plăcere să bați campioana pe terenul ei și cred că merităm această victorie. Constanța joacă de obicei foarte bine acasă și mă bucur că am reușit o victorie mare. Una foarte bună pentru moralul nostru, pentru că trebuia să luăm câte trei puncte și în etapele precedente“, a spus căpitanul Laurențiu Lică, citat de telegrafonline.ro. Antrenorul Dan Pascu a apreciat că echipa sa a comis mai puține greșeli ca în meciurile anterioare: „Ne propusesem să facem un joc cât mai bun și trebuie să recunosc că echipa mea se mobilizează mai bine atunci când are adversari puternici în față. Cred că a fost un meci frumos, în care noi am greșit mai puțin decât de obicei. Îi felicit pe băieți pentru dăruire și pentru dorința de a câștiga“. În Divizia A1, următorul meci pentru craioveni va fi pe 21 noiembrie, acasă, cu U Cluj, dar până atunci voleibaliștii din Bănie vor juca miercuri, de la ora 18.00, în Polivalentă, partida retur cu Fatra Zlin, din turul al treilea al Cupei CEV. Elevii lui Pascu s-au impus în partida tur, în Cehia, cu 3-0.
Sâmbătă, voleibalistele de la SCM-U Craiova nu au putut câștiga nici un set în disputa de pe teren propriu cu Dinamo București, contând pentru runda a șaptea din Divizia A1. Bucureștencele s-au impus cu 3-0 (25-14, 33-31, 25-18), iar Craiova, care rămâne cu două victorii, va juca etapa viitoare pe terenul formației Penicilina Iași.

Baschetbaliștii au cedat la Sibiu

Baschetbaliștii de la SCM-U Craiova au fost învinși, sâmbătă, în deplasare de CSU Atlassib Sibiu cu scorul de 85-78 (19-26, 23-16, 20-14, 23-22), într-un meci contând pentru etapa a opta din Liga Națională. Pentru Craiova au evoluat jucătorii: Bozovic (8 puncte), Djurasovic 10, Micic 15, Burlacu 8, Convington 7, Johnson 14, Grubor 9, Popescu 7. În etapa viitoare SCM-U Craiova va juca pe teren propriu cu BC Mureș.
Ieri, handbalistele de la SCM Craiova au disputat ultimul meci în Liga Naționala în 2015. Elevele Simonei Gogârlă au încheiat turul campionatului cu o victorie în fața nou-promovatei Rapid București, cu scorul de 34-23.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS