15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCiurea a debutat cu dreptul la Podari

Ciurea a debutat cu dreptul la Podari

Antrenorul craiovean Gigi Ciurea a debutat cu victorie pe banca formaţiei CS Podari, care s-a impus sâmbătă, cu scorul de 3-0, în faţa echipei Urban Titu, într-o confruntare contând pentru etapa a 12-a din Liga a III-a, seria 3. Doljenii au marcat prin Dorin Preda (’17), Neacşu (’44) şi Badea (’79).
CS Podari: Mecea – Marcu, Dina, Dreşcă, Marinoiu – Şerban (’46, I. Sârmon), D. Stancu – Surugiu (’69, Cruşoveanu), Badea (’82, Raicea), Preda – G. Neacşu (’73, Geamănu). Antrenor: Gigi Ciurea.
Urban Titu: Mişa – V. Şerban, Vlad, Oprea, Lupu – Ghenu, Mirescu, Negruţ, Moruz, Niculae – Rădescu. Au mai intrat: Moraru, Tuţă, Constantinescu. Antrenor: Gheorghe Becheanu.
„A fost un joc la discreţia noastră, cu multe ocazii de poartă irosite şi trei goluri frumoase. Îmi pare rău că scorul nu a fost mai mare, dar sunt mulţumit de atitudinea băieţilor şi dăruirea pe care au avut-o. În zilele următoare, o să ne pregătim bine şi sper să venim cu un rezultat pozitiv şi de la Bradu“, a declarat antrenorul podărenilor, Gigi Ciurea, pentru GdS.
În urma acestui rezultat, CS Podari a rămas pe locul 10, cu 15 puncte, iar în etapa viitoare va juca pe terenul celor de la Atletic Bradu, meciul fiind programat vineri, de la ora 14.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS