16.7 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbal (f): Simona Gogîrlă s-a înţeles cu SCM Craiova

Handbal (f): Simona Gogîrlă s-a înţeles cu SCM Craiova

Antrenoarea Simona Gogîrlă a ajuns la o înţelegere cu SCM Craiova
Antrenoarea Simona Gogîrlă a ajuns la o înţelegere cu SCM Craiova

Reprezentanţii clubului SCM Craiova au anunţat aseară că au ajuns la un acord cu antrenoarea Simona Gogîrlă, care ar urma să pregătească în sezonul următor echipa feminină de handbal SCM.

„Sport Club Municipal Craiova a ajuns la un acord cu Simona Gogîrlă pentru a prelua banca tehnică a echipei de handbal feminin SCM Craiova. Simona Gogîrlă (11.04.1975 ) va coordona banca tehnică a echipei de handbal feminin SCM Craiova urmând ca în cea mai scurtă perioadă să-și stabilească colaboratorii și lotul cu care SCM Craiova va participa în sezonul competițional 2015-2016”, se menţionează într-u comunicat al clubului.

Handbalistele de la SCM au avut cel mai bun sezon din istorie, clasându-se pe locul 5 şi calificându-se în premieră într-o cupă europeană, Cupa Cupelor.

Tehnicienii care au condus echipa spre aceste rezultate, Aurelian Roşca şi Gheorghe Sbora nu şi-au mai prelungit contractul care s-a încheiat la începutul acestei luni. Conform presei centrale, Aurelian Roşca urmează să fie instalat ca antrenor principal la vicecampioana HCM Baia Mare.

SCM a anunţat că Andreea Ianaşi va juca în Bănie şi în sezonul viitor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS