15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportVrăjitoarea nu a scăpat Podariul de ghinioane

Vrăjitoarea nu a scăpat Podariul de ghinioane

Proaspăt numit la cârma echipei CS Podari, Bogdan Vrăjitoarea nu a reuşit, cel puţin pentru moment, să redreseze echipa şi să o scape de ghinioane, formaţia din localitatea învecinată Craiovei pierzând şi în etapa a 5-a din Liga a III-a, seria 3, pe final de meci. Podărenii au cedat în deplasare, la CS Tunari, cu scorul de 3-2, la capătul unui joc în care a condus de două ori, marcator Cristi Stăncuţa (‘2, ‘71), dar a reuşit „performanţa“ să încaseze două goluri în ultimul sfert de oră (‘79, ‘86), primul fiind luat în minutul 3, toate reuşitele gazdelor fiind semnate de Panait.
„A fost un meci pe care nu ştiu cum l-am pierdut. Am condus de două ori, am pus probleme în permanenţă, dar în final efectiv nu ştiu ce s-a întâmplat. Trebuie să recunosc că nu am stat foarte bine fizic, dar nici adversarii nu au fost prea grozavi. Am fost visători, atitudinea noastră nu a fost cea corectă. Golul trei chiar nu ar fi trebuit să existe de fapt, mingea a lovit bara şi a căzut pe linia porţii, arbitrul central nu a dat nimic, atât jucătorii noştri, cât şi ai lor nu s-au oprit deloc, dar s-a trezit tuşierul să semnalizeze gol. Dacă ar fi fost aşa nu mi-ar fi necaz, dar nimeni nu a văzut să intre mingea în poartă, nimeni de la adversari nu a solicitat ceva… Cu siguranţă că vom avea o şedinţă serioasă în acest început de săptămână, pentru că atitudinea multora e dezamăgitoare. Trebuie să schimbăm ceva la echipă, să producem şocul acela care să ne trezească. Din păcate, nu avem la dispoziţie mult timp să reglăm lucrurile şi va trebui să o facem din mers“, a declarat antrenorul podărenilor, Bogdan Vrăjitoarea, pentru GdS.
CS Podari ocupă ultimul loc în Liga a III-a, seria 3, fără nici un punct câştigat, golaverajul fiind negativ, 5-11. În etapa următoare, trupa lui Bogdan Vrăjitoarea va evolua pe teren propriu, meciul cu Metaloglobus Bucureşti fiind programat sâmbătă, de la ora 15.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS