22.8 C
Craiova
sâmbătă, 15 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportBoboc, victorie entuziasmantă

Boboc, victorie entuziasmantă

Craiovenii prezenţi vineri pe stadionul „Ion Oblemenco“ la gala K1 „Bodyguardul – Forţe Speciale“ l-au purtat pe Florin Boboc spre o victorie spectaculoasă şi rapidă

Luptătorul craiovean Florin Boboc i-a încântat pe cei câteva mii de spectatori prezenţi vineri seară la stadionul „Ion Oblemenco“, la prima mare gală K1 găzduită de Bănie, „Bodyguardul – Forţe Speciale“. Sportivul de la Power Gym Craiova, pregătit de Ionuţ Pucă, nu i-a dat nici o şansă adversarului său de la categoria +95 kilograme, arădeanul Cristian Silaghi, care nu a rezistat nici două minute. Încurajat de spectatori şi de colegii de club, Florin s-a năpustit asupra adversarului încă din primele secunde şi l-a învins pe Silaghi prin KO, în prima repriză. Un alt reprezentant al Power Gym Craiova şi Knockdown Timişoara a reuşit să câştige o partidă, trecând de Adrian Grec (Oradea), prin KO în repriza secundă.

„Pitbull“ a luat centura, dar îi acordă revanşa lui Jovanovic

În main-eventul serii, pentru centura intercontinentală WAKO PRO, la categoria 64,5 kilograme, românul Ionuţ „Pitbull“ Atodiresei l-a învins, la decizie, pe austriacul Saşa Jovanovic. „Pitbull“ a cucerit astfel centura şi, totodată, şi-a luat revanşa după ce Jovanovic îl învinsese în Muntenegru.
Austriacul de origine sârbă, care a ţinut la final discursul în limba română, i-a cerut lui Atodiresei revanşa, iar Ionuţ, care a fost susţinut la Craiova de mama şi iubita sa, a acceptat: „Este un sportiv bun Saşa şi îi voi acorda revanşa oricând va vrea el şi oriunde. Încă o dată şi încă o dată… Mulţumesc craiovenilor care m-au încurajat şi mi-au făcut o primire călduroasă“.
Spectatorii, care au avut intrarea liberă, au trăit la intensitate maximă luptele şi au obţinut de la promotorul Eduard Irimia promisiunea că în luna noiembrie Bănia ar putea găzdui o nouă gală, Superkombat, în Sala Polivalentă.

Sitchman a aplicat lovituri
„à la Bonjasky“

Invitatul de onoare al galei, olandezul Remy Bonjasky, triplu campion mondial, a avut în ring un elev de la academia sa, Darryl Sichtman, care l-a învins pe românul Miodrag Olar, prin KO tehnic în repriza a treia, când i-a aplicat adversarului său o lovitură cu genunchiul în figură marca „Bonjasky“. „Zaibărul oltenesc pe care l-am primit la sosire se pare că m-a ajutat. M-am simţit foarte bine la Craiova şi vreau să revin. În ceea ce priveşte stilul meu de luptă, îmi doresc să împrumut loviturile spectaculoase de la Remy“, a spus Sichtman. Celelalte rezultate ale meciurilor disputate în cadrul finalei Local Kombat „Bodyguardul – Forţe Speciale“: finala, 85 kg: Alexandru Nedelcu (Galaţi) l-a învins la decizie pe Daniel Mocanu (Găeşti); Finala, 95 kg: Gabriel Flutur (Deva) l-a învins după o rundă suplimentară pe Daniel Hurduc (Iaşi); Finala, +95 kg: Răzvan Ghiţă (Buzău) l-a învins la decizie pe Mihăiţă Golescu (Râmnicu Vâlcea); Finala, +95 kg: Răzvan Benche (Cluj-Napoca) l-a învins prin KO tehnic în runda a treia pe Leonid Tcaciuc (Iaşi); Superfight, 85 kg: Cristian Ristea (Găeşti) a pierdut prin KO tehnic în runda a treia în faţa lui Daniel Alexandru (Iaşi); Superfight, +95 kg: Marian Iurchevici (Bucureşti) a fost învins la decizie de Zsolt Bala (Oradea). Sâmbătă, Bonjasky, care a declarat că s-a simţit foarte bine printre olteni, a susţinut un seminar cu sportivii de la Power Gym Craiova, arătându-le acestora câteva dintre procedeele care l-au făcut să fie unul dintre cei mai spectaculoşi luptători K1 la nivel mondial.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS