15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportRadu Voina şi handbalistele Oltchimului, în aşteptare

Radu Voina şi handbalistele Oltchimului, în aşteptare

Situaţia echipei feminine de handbal Oltchim Râmnicu Vâlcea, campioana en-titre şi totodată liderul la zi al Ligii Naţionale, este incertă după ce managerul general al clubului, Constantin Roibu, şi-a anunţat retragerea sprijinului financiar, iar preşedintele Ioan Gavrilescu a renunţat la echipă din motive personale. Antrenorul Oltchimului, Radu Voina (foto), dar şi jucătoarele nu ştiu ce se va întâmpla cu echipa şi spun că nu au fost informaţi despre situaţia clubului.
„Sunt de trei săptămâni aici. Ce pot spune? Am aflat despre decizia managerului Constantin Roibu de a opri finanţarea echipei. Se vor plăti drepturile contractuale până pe 31 martie, iar apoi nu ştie nimeni ce va fi. S-au precipitat lucrurile, din păcate. Am venit să ajut, dar acum cred că va fi o mare pierdere dacă sponsorul principal va pleca“, a declarat Radu Voina pentru Mediafax.
„Se alege praful de o echipă cu rezultate atât de bune şi nu cred că se va face ceva la fel de bun prea curând. Cu siguranţă, toate aceste schimbări precipitate vor afecta şi echipa naţională. Voi rămâne lângă fete până la finalul sezonului, le voi antrena, apoi vom vedea ce va mai fi“, a adăugat antrenorul Oltchimului.
Jucătoarea Adina Meirosu Fiera a declarat că managerul are tot dreptul să-şi retragă sprijinul financiar atâta timp cât echipa nu are rezultate. „Noi nu am fost anunţate de club. Am citit în ziare, dar nu a fost anunţată o decizie oficială. Problemele au început de când am ieşit din Liga Campionilor. Domnul Roibu are tot dreptul să se retragă dacă e nemulţumit de rezultatele noastre. Noi ne dorim să continuăm, dar nu ştim ce va fi“, a declarat handbalista la sport.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII