15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportEnergia, în afara cupelor europene

Energia, în afara cupelor europene

Energia Pandurii Târgu Jiu a pierdut pe terenul echipei Bucovina Suceava, scor 24-32, joc din etapa a 16-a a Ligii Naţionale de handbal masculin, şi a ieşit din zona locurilor de cupe europene. Gorjenii se află pe locul şase, la egalitate de puncte, 20, cu ocupanta locului cinci, Ştiinţa Bacău, moldovenii având un golaveraj superior.
Energia a jucat de la egal la egal cu Suceava doar în primul sfert, după care gazdele au luat avans, intrând cu un avantaj de cinci goluri la pauză, 13-8.
Oltenii s-au apropiat la trei goluri în minutul 45, dar Suceava a mărit ritmul şi a câştigat lejer. „Cred că am avut 16-17 faze irosite de unu la unu cu portarul. Poarta ne-a ţinut, în special Rădulescu, care a făcut din nou un joc bun, însă interii şi extrema stângă nu ne-au ajutat prea mult. Înfrângerea este şi mai supărătoare pentru că nu am prins Suceava foarte motivată, sunt şi la ei ceva tensiuni din cauza banilor. S-au desprins pe finalurile de repriză, altfel meciul a fost destul de echilibrat“, a declarat antrenorul Liviu Andrieş.
Energia nu mai are nici o şansă la locul 4, dar rămâne în cărţi pentru un loc de cupă europeană, luptându-se în continuare cu Ştiinţa Bacău şi „U“ Cluj. „Nici nu meritam locul patru. Dacă jucăm în continuare aşa, nu avem şanse la cupele europene. De altfel, nici nu contam pe o victorie la Suceava, aşa că nu facem o tragedie din această înfrângere“, a mai spus Andrieş.
Consiliul Director al clubului Energia Rovinari a anunţat înfiinţarea postului de vicepreşedinte al secţiei de handbal, funcţie pe care a fost numit Andrei Maioreanu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS