15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSandu: Cristi Chivu are caracter

Sandu: Cristi Chivu are caracter

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Mircea Sandu, a spus că, spre deosebire de Adrian Mutu, căpitanul tricolorilor, Cristian Chivu, a dat dovadă de onoare şi s-a întors cu naţionala la Bucureşti după înfrângerea umilitoare din meciul cu Serbia. „Mutu a comis o faptă extrem de gravă, a plecat fără acordul nimănui din cantonament. Dacă îl împuşca prin Serbia cineva, cine era responsabil? Nu noi? Dacă ar fi vorbit cu Lucescu, ar fi fost totul bine, dar el a ales calea greşită. În schimb, Chivu are alt caracter. E un liant între jucători şi antrenor. Deşi era suspendat pentru meciul cu Feroe, el a venit cu naţionala în ţară, apoi a primit acceptul antrenorului să se întoarcă la Milano. A dat dovadă de corectitudine“, a precizat „Naşul“ la GSP TV.
Şeful forului fotbalistic din ţara noastră a adăugat că ar fi de acord ca selecţionerul Răzvan Lucescu să renunţe la serviciile lui Mutu, deoarece „Briliantul“ poate destabiliza naţionala.
„E posibil ca Răzvan Lucescu să aibă o discuţie cu Mutu pentru a-l întreba dacă mai vrea sau nu la echipa naţională, dar, în acelaşi timp, poate să renunţe la el fără să-i mai spună nimic. Indiferent de valoare, nu poţi destabiliza naţionala. Nu îţi permite nimeni să faci astfel de gesturi. Eu îi respect valoarea, dar dacă se renunţă la el, eu nu am ce să fac. El trebuie să îşi regleze viaţa de familie, nu mai e un copil, a devenit un exemplu pentru tinerii fotbalişti“, a spus Mircea Sandu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS