15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportVillarreal şi Arsenal au remizat

Villarreal şi Arsenal au remizat

Pe stadionul „El Madrigal“, spectatorii s-au delectat cu două goluri marcate de ambele combatante, dar rezultatul înregistrat (1-1) i-a nemulţumit pe antrenori.

Villarreal şi Arsenal Londra au terminat la egalitate în meciul tur din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, scor 1-1. Pe stadionul „El Madrigal“, scorul a fost deschis în minutul 10, prin golul senzaţional al lui Senna, care a prins un şut superb de la 20 de metri. Din minutul 28, Arsenal a fost nevoită să mai efectueze o schimbare din cauza accidentării portarului Almunia, în locul său intrând Fabianski. De asemenea, trupa lui Wenger a mai avut de suferit de pe urma unei accidentări, Gallas fiind schimbat cu Djourou. După pauză, Villarreal a început din nou în atac, trecându-şi în cont un şut al lui Senna, care a trecut puţin pe lângă poartă. În minutul 66, Adebayor a preluat balonul pe piept, în careul advers, iar apoi a reluat din foarfecă în stânga lui Lopez, fără speranţe pentru acesta, şi a făcut ca tabela să arate 1-1.
Senna a ratat în minutul 87 o ocazie bună de a aduce victoria echipei sale, dar mingea expediată puternic de el de la aproximativ 30 de metri a trecut puţin peste transversală. Returul va avea loc pe 15 aprilie, la Londra.
Pe stadionul „El Madrigal“ au evoluat următoarele formaţii: Villarreal (4-4-2): Diego Lopez – Angel, D. Godin, G. Rodriguez, Capdevila – Cani (M. Fernandez ’46), Senna, Eguren, A. Ibagaza (G. Franco ’78) – Rossi, J. Llorente (Pires ’70); Arsenal (4-1-3-2): Almunia (Fabianski ’28) –
Clichy, Gallas (Djourou ’43), Toure, Sagna – Song – Walcott (Eboue ’78), Fabregas, Denilson – Nasri, Adebayor.

Wenger, nemulţumit de rezultat

Antrenorul lui Arsenal, Arsene Wenger, a declarat că echipa sa putea câştiga meciul cu Villarreal dacă jucătorii erau mai atenţi la faza de finalizare. „După prima repriză, când ei au reuşit să înscrie destul de repede, chiar am crezut că putem întoarce rezultatul în favoarea noastră în partea a doua, cu o mai bună organizare a jocului. Am dominat după ce am egalat şi am avut destule oportunităţi de a mai înscrie“, a declarat antrenorul lui Arsenal.
Wenger a menţionat faptul că ambele accidentări din echipa sa au contat mult: „Am pierdut doi jucători importanţi după acest meci, portarul Almunia şi fundaşul Gallas. Era foarte greu să mai presăm, ştiind că în apărare nu aveam formula de bază“.

Pellegrini, dezamăgit

Manuel Pellegrini, antrenorul echipei Villarreal, s-a arătat, ca şi Wenger, dezamăgit după egalul înregistrat cu Arsenal. „Am jucat bine. În repriza secundă, jocul a fost echilibrat, dar rezultatul final nu este corect. Am avut cel puţin patru ocazii foarte clare în prima repriză şi nu cred că Arsenal şi-a creat mai multe pe toată durata celor 90 de minute regulamentare“, a spus Pellegrini.
Returul, care va avea loc la Londra, nu îl sperie pe tehnician: „Ştim că Arsenal joacă bine pe teren propriu, dar nu cred că acest lucru este un avantaj. Am demonstrat în acest meci că putem trece în următoarea fază a Ligii Campionilor“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS