15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportDragovic ratează meciul cu România

Dragovic ratează meciul cu România

Fundaşul Aleksandar Dragovic s-a accidentat la antrenamentul de luni seară al naţionalei Austriei şi va rata astfel jocul cu România de la Klagenfurt.

Dragovic, de 18 ani, care ar fi putut debuta pentru naţională în partida cu România, s-a lovit de colegul său Erwin Hoffer şi s-a ales cu dinţii sparţi. Fundaşul a fost dus la spitalul din Klagenfurt, unde a fost supus unei operaţii prin care i s-a refăcut dantura. La acelaşi antrenament s-a mai accidentat uşor şi căpitanul Emanuel Pogatetz, care a acuzat unele probleme la coapsă, dar prezenţa sa pe teren la jocul cu România nu este pusă în pericol. Selecţionerul Dietmar Constantini se confruntă cu probleme de lot înaintea jocului cu tricolorii, el fiind nevoit să mai renunţe la Weber, Junuzovic, Manninger, Garics, Leitgab, Ibertsberger şi Marc Janko.

Ultimul antrenament al naţionalei Austriei înaintea meciului cu România a avut loc ieri, însă acesta nu s-a disputat pe stadionul din Klagenfurt, pentru a proteja această arenă, starea sa fiind precară din cauza vremii nefavorabile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS