15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMeci nebun pe White Hart Lane

Meci nebun pe White Hart Lane

Pe arena „White Hart Lane“ s-a disputat miercuri-seară un meci nebun, Tottenham Hotspur şi Chelsea oferind suporterilor un spectacol de gală. Partida, care a contat pentru etapa a 30-a din Premier League, s-a încheiat la egalitate, 4-4.

Albaştrii au început în forţă confruntarea, Drogba având nevoie de numai trei minute pentru
a-şi trece numele pe tabela de marcaj. Nebunia a continuat pe terenul de joc, gazdele preluând iniţiativa şi egalând în minutul 12, când, la o centrare trimisă de Jenas din lovitură liberă, Jonathan Woodgate a înscris fără nici o problemă, profitând de marcajul lejer al fundaşilor adverşi. Bucuria celor de la Tottenham a fost de scurtă durată, Joe Cole găsindu-l excelent pe Essien, care a marcat în minutul 19.

În repriza a doua, ambele echipe au continuat să joace cu garda deschisă. Chelsea a punctat din nou în minutul 52, Joe Cole depăşindu-l în viteză pe Chimbonda, iar balonul şutat în portarul ieşit dintre buturi a sărit direct în plasă. Opt minute mai târziu, Berbatov a redus din diferenţă cu o lovitură de cap, la o centrare venită din corner. În minutul 75, Huddlestone a profitat de intervenţia greşită a unui jucător de la Chelsea, trimiţând cu capul o centrare venită din corner, pentru 3-3. Drogba i-a băgat în stare de şoc pe cei de la Tottenham cinci minute mai târziu, centrând perfect pentru Joe Cole, care a trimis balonul în vinclul porţii lui Robinson, cu un şut în forţă. Incredibil, portarul gazdelor şi-a găsit răzbunarea în minutul 88, atunci când mingea degajată de el a sărit din coapsa lui Carvalho exact la picioarele lui Robbie Keane, care l-a executat pe Cudicini cu mult efect.

Într-o altă partidă restantă, disputată ieri, Manchester United a trecut, cu 2-0, de Bolton Wanderers şi s-a distanţat la trei puncte în fruntea clasamentului din Premier League, fiind urmată de Arsenal, cu 67 de puncte, şi de Chelsea, cu 65 puncte. Victoria lui Manchester a fost adusă de Cristiano Ronaldo după doar 20 de minute de joc, prima reuşită a portughezului venind în minutul 9. Jucătorul lusitan a depăşit recordul celebrului George Best în privinţa celor mai multe goluri izbutite într-un sezon. Atacantul „diavolilor“ a ajuns la 33 de goluri marcate în acest sezon, reuşind să depăşească recordul deţinut de George Best, din sezonul 1967/1968, care a înscris 32 de goluri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS