15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCapello l-a criticat pe Mancini

Capello l-a criticat pe Mancini

Celebrul antrenor italian Fabio Capello, care ocupă funcţia de selecţioner al Angliei, a opinat că tehnicianul lui Internazionale Milano, Roberto Mancini, a procedat greşit când şi-a anunţat demisia după ce echipa sa a fost eliminată din Liga Campionilor. „În momentele dificile, căpitanul trebuie să preia controlul corabiei. Anumite declaraţii trebuie făcute la timpul potrivit şi multe dintre ele apar în cele mai greşite momente“, a spus Capello, referindu-se la gestul lui Mancini, care, la o zi după ce şi-a anunţat demisia, a revenit asupra ei, declarând că va rămâne antrenor la Internazionale Milano.

Tehnicianul naţionalei Albionului s-a referit şi la contractul selecţionerului Italiei, Roberto Donadoni, care vrea să semneze o nouă înţelegere cu federaţia înainte de debutul turneului final al Campionatului European 2008.

„Ar fi un semn că i se acordă încredere dacă s-ar semna contractul. De asemenea, Donadoni poate decide ca, dacă nu face treabă bună, să plece singur“, a spus Capello.

Selecţionerul Angliei a opinat că succesul unei echipe se bazează şi pe încrederea care i se acordă antrenorului, pentru că jucătorii se pot concentra mai bine asupra rezultatelor dacă ştiu că există stabilitate la nivelul băncii tehnice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS