21.6 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBondrea îi dă sfaturi lui Costea

Bondrea îi dă sfaturi lui Costea

Fotbaliştii de la CSM Râmnicu Vâlcea au plecat ieri de la Băile Govora, unde susţin primul cantonament centralizat, la stadionul din Zăvoi, acolo unde antrenorul Marian Bondrea a programat testele fizice. „Profesorul“ s-a declarat destul de mulţumit de modul cum se prezintă elevii săi, dar spune că aşteaptă mai mult de la atacantul brazilian Luiz Robson. „A fost mereu ultimul, acum se explică de ce nu putea duce mai mult de un sfert de oră la un meci oficial. Intra fulminant, făcea două-trei faze de poartă, apoi îl căutai pe teren. Aştept mai mult de la el, e atacant şi trebuie să alerge mai mult. Oricum, sunt mulţumit de elevii mei şi de rezultatele pregătirii făcute la Băile Govora. Am şi câţiva remarcaţi la capitolul fizic, dar prefer să nu dau nume pentru că sunt unii încă nelegitimaţi de CSM“, a afirmat Bondrea.
Tehnicianul craiovean a vorbit şi despre actualul atacant al Ştiinţei, Florin Costea, din ce în ce mai mediatizat în ultima vreme, despre care susţine că l-a tot urmărit. Marian Bondrea îl sfătuieşte însă pe „Cioară“ să fie serios în continuare, pentru a ajunge în vârful piramidei: „Nu am lucrat niciodată cu el, dar, din ce am văzut la meciurile Universităţii, este un atacant de certă valoare. Are ceva din stilul lui Jerry Gane. Ştie bine cu mingea, are simţul porţii, poate ajunge departe în fotbalul românesc. Tot ce-i recomand este să fie serios în continuare, să nu-i ia minţile banii şi să fie mulţumit cu ce primeşte“.
CSM Vâlcea a stabilit şi datele următoarelor două partide amicale: mâine, de la ora 14.00, la Drăgăşani, cu Petrolul din localitate, şi joi, ora 11.00, pe terenul sintetic din Zăvoi, contra formaţiei Rova Roşiori.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS