15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportElevii lui Seleskovic au învins Sibiul

Elevii lui Seleskovic au învins Sibiul

La începutul acestei săptămâni, echipa BC Râmnicu Vâlcea a participat, la Timişoara, la un ultim turneu amical înainte de startul noii ediţii de campionat. În primul joc, echipa pregătită de antrenorii Ozren Seleskovic şi Cristi Achim  s-a impus cu scorul de 81 – 78, în faţa unei formaţii cu nume în baschetul masculin românesc, CSU Atlassib Sibiu. În jocul doi, vâlcenii nu au mai putut menţine ritmul ca în prima zi şi au cedat cu scorul de 64 – 82 în faţa echipei gazdă, ELBA Timişoara. În derbiul turneului, CSU Sibiu şi-a răscumpărat greşeala din jocul cu Vâlcea şi a câştigat cu 80 – 76 întâlnirea cu ELBA.   
„Pentru noi, turneul de la Timişoara a fost ultimul. Din acest moment o să ne concentrăm doar pe jocurile din cupă şi campionat cu CSU Cuadripol Braşov“, a punctat „secundul“ din Zăvoi, Cristi Achim.
Primul meci oficial pentru BC Râmnicu Vâlcea va avea loc pe 3 octombrie, la Braşov, în compania celor de la CSU Cuadripol, în Cupa României, iar trei zile mai târziu va întâlni aceeaşi echipă, tot în deplasare, dar în campionat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS