15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCercel, din nou accidentat

Cercel, din nou accidentat

Ghinioanele se ţin lanţ de fotbalistul Clubului Sportiv Municipal, Ionuţ Cercel. După ce s-a accidentat la derbiul de la Piteşti, acesta este din nou incert pentru disputa de sâmbătă cu Politehnica II Timişoara. Cercel are probleme la genunchiul stâng, dar doctorul Oane Dinescu face eforturi pentru a-l recupera până la ora jocului. Tehnicianul Marian Bondrea îl poate folosi pe postul de fundaş stânga pe Mihai Lungan, transferat înainte de debutul campionatului de la Jiul Petroşani.
În ciuda victoriei de la Lupeni, cu Minerul, tehnicianul vâlcenilor, Marian Bondrea, spune că nu-şi face calcule pentru promovare. „Mai este mult până să facem calcule de promovare. Eu încă aştept mai multe de la băieţi, vreau constanţă şi o îmbunătăţire permanentă a evoluţiilor. Am mai spus-o, rezultatele întâmplătoare te pot trăda la un moment dat. Mă bucură rezultatul de la Lupeni, aveam mare nevoie de această victorie, în special pentru moralul jucătorilor. Cum victoriile aduc victorii, nu trebuie să facem un pas greşit nici în etapa viitoare, când vom întâlni pe Poli II Timişoara şi toată lumea ne consideră favoriţi“, a spus Bondrea.
Chiar dacă se zvonea că CSM ar urma să joace în „exil“ şi runda viitoare, conducerea Clubului Sportiv Municipal a decis ca meciul cu Politehnica II Timişoara să fie primul din Zăvoi în această ediţie de campionat.
 „Ne era dor de terenul nostru. Le mulţumim celor de la Oltchim şi Hidroelectra pentru că ne-au găzduit, dar e timpul să ne întoarcem acasă“, a precizat directorul general Florin Verigeanu, a cărui părere este împărtăşită şi de majoritatea fotbaliştilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS