15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCanicula, primul adversar

Canicula, primul adversar

Primul antrenament de după vacanţă s-a desfăşurat în Parcul „Nicolae Romanescu“, iar cele zece jucătoare prezente au suportat cu greu căldura înăbuşitoare, luând pauze dese pentru a bea apă.
Antrenorii Adrian Cotoranu şi Puşa Dina au programat pentru prima parte a pregătirii de vară antrenamente fizice în Craiova, în parc şi la sala de forţă, Sala Sporturilor fiind în renovare.
Între 30 iulie şi 11 august, voleibalistele vor pleca în cantonament la Râmnicu Vâlcea. La revenirea din stagiul de pregătire, antrenorii craioveni vor perfecta meciuri de verificare în compania unor echipe din zonă.
Campionatul Diviziei A2 va debuta pe 22 septembrie, iar oltencele au fost repartizate în seria Vest, alături de formaţiile CSM CSS Danubiu Deltacons Tulcea, MCV Târgovişte, CSM Focşani, LPS CSU Piteşti, CS Provolei Botoşani şi CSU Galaţi.

oar indemnizaţie de efort

Obiectivul fixat de conducerea SCM – Universitatea pentru echipa de volei feminin în acest sezon este calificarea la turneul final. Deocamdată, în lot nu a apărut nici o jucătoare nouă, la antrenamentul de ieri fiind prezente Despina Paraschiv, Violeta Moruntale, Corina Calefariu, Liana Smarandache,  Adalcisa Guţă, Andreea Sticlaru, Lucia Solcan, Andreea Clincea, Georgiana Angheluţ şi Lorena Amza. Ioana Toma este în SUA, dar va reveni la echipă. „Avem ca obiectiv locul întâi sau doi în serie, calificante la turneul semifinal, apoi accederea la turneul final. Vom mai aduce la echipă junioare de la diverse cluburi. Senioare nu ne putem permite, deoarece nu le putem plăti salarii, doar indemnizaţii de efort, care sunt de 300 de lei. Este foarte greu să convingi o jucătoare experimentată să vină la Craiova fără salariu. Totuşi, cred că şi cu actualul lot ne vom îndeplini
obiectivul”, a explicat antrenorul Cotoranu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS