15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportDecolează spre Bruxelles

Decolează spre Bruxelles

Delegaţia Universităţii Craiova va pleca astăzi cu avionul în Belgia, pentru a susţine mâine amicalul cu Standard Liege.

 Ştiinţa îşi încheie astăzi stagiul de pregătire din Austria, urmând să decoleze, la ora 18.00, de pe Aeroportul din Viena, cu destinaţia Bruxelles. De acolo, alb-albaştrii vor fi preluaţi de un autocar şi vor fi duşi la Andenne, acolo unde mâine vor susţine, de la ora 20.00, amicalul cu Standard Liege. La acest meci, antrenorul Florin Cioroianu nu va putea apela la serviciile atacantului Ciprian Tănasă, care a suferit o entorsă în partida cu Wisla Cracovia. În schimb, este foarte probabil ca în echipă să apară mijlocaşul Andrei Prepeliţă. Pentru a fi în formă la meciul cu Standard, craiovenii au primit liber ieri-dimineaţă, fiind duşi la cumpărături în Viena. Aseară, juveţii au efectuat o şedinţă de refacere. Ştefan Bărboianu a părăsit deja cantonamentul, aseară făcând joncţiunea cu Universitatea II, care efectuează un stagiu de pregătire în Italia, lângă Firenze. În schimb, Gîngioveanu nu va urca astăzi în avionul de Bruxelles, urmând să se întoarcă în Bănie, cu autocarul care i-a dus pe craioveni în Austria. Delegaţia Ştiinţei va reveni duminică în România, cu avionul.

Baird ar da Ştiinţa pentru Levski

Presa din Bulgaria a anunţat ieri că antrenorul lui Levski Sofia, Stanimir Stoilov, a fost impresionat de atacantul Universităţii, Michael Baird. În ciuda înfrângerii clare administrate Universităţii, fostului selecţioner al Bulgariei i-a plăcut modul în care s-a mişcat australianul, intenţionând să demareze discuţiile pentru achiziţionarea sa. „Vom întreba care e preţul de transfer, dar poate românii ne vor speria cu o cerere de trei milioane de euro. Dacă vor spune un preţ rezonabil, vom încerca să îl aducem“, a declarat Stoilov. Şi jucătorul ar fi interesat de un transfer, declarându-se încântat de ideea bulgarilor. Baird, care a marcat patru goluri în amicalele din Austria, a anunţat că ar dori să joace pentru Levski Sofia, însă este conştient că doar Mititelu poate hotărî dacă pleacă sau nu, având în vedere că are contract încă trei ani cu Universitatea Craiova.
În ediţia trecută, Baird a jucat 30 de meciuri din cele 36 (campionat şi cupă) ale Universităţii, marcând patru goluri. Baird, care va împlini 24 de ani pe 1 august, a venit la Craiova la începutul anului 2005, când echipa era în Divizia B, şi a marcat în retur trei goluri în 11 meciuri.

Bilete ieftine la peluze

După ce au i-au supărat pe ultraşi, anunţând că nu mai pun în vânzare abonamente la peluze, oficialii Ştiinţei au mai dres busuiocul, hotărând să pună preţuri accesibile la biletele care permit accesul în aceste sectoare.
Conducerea Universităţii Craiova a anunţat ieri, printr-un comunicat oficial postat pe site-ul clubului, preţurile biletelor pentru meciurile disputate pe stadionul „Ion Oblemenco“ pentru sezonul 2007-2008. Astfel, cei care vor sta la peluze vor plăti cinci lei pentru intrarea la meci. La tribuna a II-a, un bilet va costa zece lei, la tribuna I, 12,5 lei, iar la tribuna 0 – 25 de lei. Preţurile tichetelor de intrare sunt valabile pentru întreg sezonul 2007-2008, cu excepţia meciurilor în care Ştiinţa va întâlni echipele Steaua, Dinamo şi Rapid, când clubul oltean îşi rezervă dreptul de a modifica preţul biletelor.

Amicalele Ştiinţei

„U“ Craiova – Schwadorf 1-2; Gol: Baird
„U“ Craiova – Wurmla 4-0; Goluri: Baird, Dina, Bornescu şi Wobay
„U“ Craiova – Schwadorf 1-0; Gol: Fl. Costea
„U“ Craiova – Zarya Lugansk 4-2; Goluri: Baird (2), Rose şi Wobay
„U“ Craiova – SV Neuberg 4-1; Goluri: Wobay (3), I. Găman
„U“ Craiova – FC Sopron 1-2; Gol: Fl. Costea
„U“ Craiova – Wisla Cracovia 0-2
„U“ Craiova – Levski Sofia 0-4
„U“ Craiova – Standard Liege; mâine, ora 20.00 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

10 COMENTARII