15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSuporterii Fiorentinei, nebuni după Mutu

Suporterii Fiorentinei, nebuni după Mutu

După ce Gazzetta dello Sport l-a desemnat pe Adrian Mutu (foto) cel mai bun jucător al sezonului în Serie A, a venit şi rândul suporterilor Fiorentinei să-şi aleagă fotbalistul preferat, majoritatea dintre ei preferându-l pe „Briliantul“ piteştean. Într-un sondaj realizat de site-ul fiorentina.it, în care li s-a cerut fanilor grupării „viola“ să răspundă la întrebarea „Care a fost cel mai bun jucător al Fiorentinei în sezonul 2006/2007?“, Mutu a primit cele mai multe voturi, 2.604 din totalul de 6.027 care au fost exprimate. „Cu cele 16 goluri ale sale în primul an la Fiorentina, cu pasele sale geniale, dar şi cu egoismul tipic marilor campioni, Mutu i-a devansat pe ceilalţi jucători ai echipei“, a scris fiorentina.it.
Pe locul al doilea, la mare distanţă, s-a clasat portarul Sebastien Frey, considerat cel mai bun component al Fiorentinei de 1.484 de suporteri. Mijlocaşul Riccardo Montolivo ocupă poziţia a treia în topul preferinţelor, fostul jucător al Atalantei primind 892 de voturi. Acesta a fost urmat de tânărul atacant brazilian Reginaldo Ferreira, cu 531 de voturi, şi de mijlocaşul danez Martin Jorgensen.
Luca Toni, care a fost idolul suporterilor Fiorentinei până la venirea lui Adrian Mutu, a primit numai 145 de voturi, fiind considerat unul dintre cei mai slabi jucători ai sezonului, cu toate că a înscris 16 goluri. Toni şi-a exprimat însă dorinţa de a pleca de la Fiorentina, ceea ce de fapt a şi făcut până la urmă, semnând cu Bayern München, şi a intrat în dizgraţia fanilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS