15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCapello nu-l vrea pe Chivu

Capello nu-l vrea pe Chivu

Conform presei italiene, tehnicianul echipei Real Madrid, Fabio Capello, a renuntat la achizitionarea fundasilor centrali ai formatiei AS Roma, Cristian Chivu (foto) si Philippe Mexes.


„Nu este normal sa se spuna ca vrem sa achizitionam un fundas central, deoarece noi avem patru jucatori pe acest post“, a spus tehnicianul italian.


Fabio Capello a infirmat astfel informatiile publicate de presa spaniola, care a anuntat ca internationalul român al echipei AS Roma si colegul sau din defensiva formatiei din capitala Italiei sunt doriti de staff-ul tehnic al formatiei Real Madrid.


Altfel, Capello nu a vrut sa comenteze posibilele transferuri ale mijlocasilor Mahamadou Diarra (Olympique Lyon) si Jose Antonio Reyes (Arsenal Londra) si a negat o posibila cedare a brazilianului Ronaldo la AC Milan sau Internazionale Milano.


„Nu cred ca exista vreo posibilitate ca Ronaldo sa plece la Milan sau la Inter“, a spus Capello, in cadrul unei conferinte de presa organizate la scurt timp dupa ce a avut o intâlnire cu jucatorul, care se afla in plina perioada de recuperare dupa ce a suferit o operatie usoara la tibie.


Si Massimo Moratti, presedintele clubului Inter Milano, a afirmat ca Ronaldo nu va mai veni sa joace la „nerazzurri“, pentru care a evoluat timp de cinci ani, in perioada 1997 – 2002.


„Imi place Ronaldo si-l stimez foarte mult. Nu mi-ar placea sa mearga la rivala Milan. Noi avem deja suficienti atacanti in lot“, a precizat Moratti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS