15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMutu, un pariu câstigat

Mutu, un pariu câstigat

Atacatul român Adrian Mutu este considerat cel mai in forma jucator de la Fiorentina de cotidianul La Nazione, care apreciaza ca acesta are si avantajul de a cunoaste schemele antrenorului Cesare Prandelli, cu care a mai lucrat la Parma.


La Nazione a scris ca Mutu a fost elogiat de Prandelli, la finalul meciului cu Figline, câstigat sâmbata, cu scorul de 8-1, doua dintre goluri fiind inscrise de internationalul român. De asemenea, publicatia italiana a notat ca, dupa evolutiile si reusitele din meciurile amicale, „Mutu este deocamdata un pariu câstigat“, alaturi de el evidentiindu-se alt fost jucator transferat de la Juventus Torino, Manuele Blasi, care a fost dorit de Prandelli la Fiorentina inca din sezonul trecut.


„Actiunile românului sunt foarte eficiente. Cea mai buna e «explozia» dinspre stânga, care, când ii iese, seamana leit cu numarul lui Del Piero, incheindu-se cu suturi la coltul lung. Cele patru goluri pe care le-a inscris in ultimele doua amicale il fac pe Mutu succesorul de drept al lui Toni. E cel mai in forma jucator al lui Prandelli, marcheaza oricum si de la orice distanta, având avantajul de a cunoaste perfect schemele antrenorului“, a scris La Nazione.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS