15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTodt si Briatore asteapta decizia lui Schumacher

Todt si Briatore asteapta decizia lui Schumacher

Directorul general al echipei Ferrari, Jean Todt, cel de care se leaga succesele echipei in ultimii ani si al carui contract va expira la sfârsitul acestui sezon, a dezvaluit ca echipa de piloti pentru anul viitor va fi decisa cu mult timp inaintea anuntului cu privire la viitorul sau in Formula 1.


Francezul, care se afla la Ferrari din 1993, a declarat ca Schumacher poate continua la Ferrari cât timp doreste. Michael Schumacher, care se afla in lupta pentru al optulea sau titlu mondial cu spaniolul Fernando Alonso, va lua o decizie asupra viitorului sau dupa Marele Premiu al Italiei de la Monza, din luna septembrie. Jean Todt va anunta decizia sa finala asupra viitorului sau in Formula 1 dupa cea a lui Michael Schumacher, existând zvonuri ca, in cazul plecarii lui „Schumi“, Todt va renunta la functia detinuta la Ferrari si va candida la presedintia Federatiei Internationale de Automobilism.


Briatore: „Schumacher are competitia in sânge“


Seful echipei Renault, Flavio Briatore, este de parere ca Michael Schumacher nu se va retrage la sfârsitul acestui sezon si va ramâne cel putin inca un an la Ferrari. Lumea Formulei 1 asteapta Marele Premiu al Italiei din septembrie, când Schumacher isi va anunta intentiile, iar Briatore, care l-a indrumat pe „Schumi“ in primele lui doua sezoane in Formula 1, in 1994 si in 1995, este convins ca pilotul german va continua sa participe la curse.


„Schumacher are competitia si cursele in sânge si cred ca se gândeste sa câstige tot timpul. Este in continuare foarte bun si nu cred ca se va retrage anul acesta. Nu se va ridica din patul sau din Elvetia si sa nu aiba nimic de facut“, a opinat Briatore.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS