15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAntrenament pentru duelul cu Standard

Antrenament pentru duelul cu Standard

Dupa ce a invins in deplasare, cu 2-0, Steaua trateaza ca pe un meci de pregatire disputa de astazi cu ND Gorica, mai ales ca slovenii nu mai cred in sansa lor.


Partidele din mansa secunda a turului al doilea preliminar al Ligii Campionilor se vor disputa astazi. Face exceptie meciul B36 Torshavn (Insulele Feroe) – Fenerbahce (Turcia), care a fost programat aseara, dupa inchiderea editiei.


In aceasta faza a competitiei evolueaza si campioana României, Steaua Bucuresti, care va primi astazi, de la ora 21.00, pe stadionul „National – Lia Manoliu“, replica formatiei slovene ND Gorica. In tur, trupa pregatita de Cosmin Olaroiu a invins in deplasare, cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de Nicolae Dica (‘54) si Victoras Iacob (‘66). In urma acestui rezultat, Steaua si-a asigurat calificarea in turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor, returul intâlnirii cu Gorica fiind o simpla formalitate pentru trupa lui Olaroiu.


Olaroiu trateaza meciul cu seriozitate


In perspectiva returului cu ND Gorica, Cosmin Olaroiu a spus ca elevii sai trebuie sa se concentreze mai mult decât in prima mansa.


„La Nova Gorica am obtinut un rezultat favorabil, dar dupa 15 minute bune ale noastre de la inceput nu am mai jucat cu aceeasi determinare si concentrare. Suficienta si relaxarea din jocul nostru nu mi-au placut. Trebuie sa tratam meciul retur cu seriozitate, pentru ca e inceput de sezon si trebuie sa ne gasim ritmul“, a opinat Olaroiu. Stelistii se gândesc insa mai mult la Standard Liege, echipa pe care o vor intâlni in turul al treilea preliminar.


Capitanul Mirel Radoi si mijlocasul Gigel Coman vor absenta de la meciul de astazi de pe „National – Lia Manoliu“, fiind accidentati.


Demirovici nu mai crede in calificare


Mijlocasul lui ND Gorica, Enes Demirovici, a spus ca echipa sa nu isi face prea mari sperante ca va reusi sa se califice in dauna Stelei in turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor.


„Nu prea avem sanse de calificare. Am venit sa jucam, sa incercam sa facem ceva. Steaua este o echipa foarte buna“, a opinat mijlocasul sloven.


Demirovici a sustinut ca Steaua este mai buna decât Standard Liege si ca are prima sansa de a se califica in grupele Ligii Campionilor.


„Steaua are multi jucatori de calitate si mi-am dat seama cât de buna este echipa româna. Nu cred ca e un dezavantaj ca nu joaca Radoi“, a spus jucatorul sloven.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS