15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportRonaldinho vrea sa ramâna in memoria oamenilor

Ronaldinho vrea sa ramâna in memoria oamenilor

Jucatorul brazilian Ronaldinho a spus ca doreste sa câstige de mai multe ori Cupa Mondiala cu nationala tarii sale pentru a calca pe urmele celor mai mari jucatori din istoria fotbalului.


„Visul meu este sa-i urmez pe marii fotbalisti din trecut, Pele, Maradona si Beckenbauer, si sa câstig cât mai multe titluri mondiale. Vreau ca oamenii sa-si aminteasca de mine si sa ma considere un jucator care a facut lucruri marete“, a spus Ronaldinho.


Jucatorul Barcelonei a mai spus ca ar fi un dezastru ca Brazilia sa se claseze pe locul al doilea la Cupa Mondiala. „Pentru brazilieni, locul al doilea la Campionatul Mondial sau ultimul loc reprezinta acelasi lucru. Obiectivul este mereu acelasi: câstigarea trofeului“.


Ronaldinho spera ca echipa Braziliei sa nu aiba aceeasi soarta ca in 1982, când a pierdut titlul, desi avea in componenta jucatori de mare valoare.


„In trecut, echipele din 1970 si 1982 au fost foarte puternice. In 1982, Brazilia a avut o echipa formidabila, care nu a reusit totusi sa câstige“, a spus Ronaldinho.


In ceea ce priveste principala contracandidata a Braziliei la câstigarea Campionatului Mondial, Ronaldinho a spus: „Cu siguranta Argentina are o echipa foarte buna. Imi place mult cum joaca. Are jucatori foarte tehnici, printre care se numara si bunul meu prieten Messi. Este un mare fotbalist si un om de mare caracter“. La Campionatul Mondial din Germania, Brazilia va juca in Grupa F, cu Croatia, Australia si Japonia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS