15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportOltenia a invins Muntenia

Oltenia a invins Muntenia

Selectionata condusa de Sorin Patrascu a trecut cu 2-0 de reprezentativa similara a Munteniei si se gândeste deja la urmatoarea faza a intrecerii.


Stadionul „Electroputere“ din Valea Rosie a gazduit marti seara mansa tur a intâlnirii dintre selectionata de fotbalisti amatori a Olteniei si selectionata similara a Munteniei. Per ansamblu, oltenii au dominat meciul si s-au dovedit periculosi inca din start, ratând bune ocazii de a deschide scorul prin Milosteanu si Palea. La capatul unui meci viu disputat, oltenii s-au impus cu 2-0, Bucatea deschizând scorul in minutul 29, tabela fiind inchisa in minutul 80 de Zaharia, care a marit avantajul trupei conduse de la margine de Sorin Patrascu si Cornel Roman.


Pentru selectionata Olteniei au evoluat: Cruceru (Cozia Calimanesti) – Piciu (Dunarea Bechet), Badoi (Progresul Bailesti), Cretu (CFR Petrolul Craiova), I. Preda (Avântul Isalnita) – B. Preda (Cozia Calimanesti), Chirita (Avântul Isalnita), Nistor (Flacara Horezu), Bucatea (Standard Simnicul de Sus) – Milosteanu (Flacara Horezu), Palea (Avântul Isanita). Au mai jucat: Zaharia (Progresul Bailesti), Bala (AS Prometeu Craiova), Rada (CFR Petrolul Craiova), Matei (Gaz Metan Podari). Meciul a fost arbitrat de un trio suta la suta craiovean. Astfel, la centru s-a aflat Silviu Bogdan, iar la cele doua linii Florin Buzarnescu si Adrian Popescu. Acestia au fost observati de Ion Velea.


„Lipsa oricarei informatii in ceea ce priveste adversarul a facut si mai dificila aceasta intâlnire, care in ciuda scorului cred ca a fost una grea pentru noi. Acum, la final de meci, pot spune ca imi pare rau ca nu am inscris mai multe goluri, pentru ca am ratat cu mare usurinta ocazii foarte bune“, a spus Patrascu. Mansa retur a acestei intâlniri va avea loc marti, la Pitesti, când selectionata Olteniei va trebui sa apere avantajul celor doua goluri marcate in Banie pentru a putea merge mai departe in Cupa Regiunilor, competitie care are finalitate la nivel european.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU